2789
عنوان

انیمه

70 بازدید | 14 پست
لطفا یه انیمه سینمایی قشنگ و حال خوب کن معرفی کنید اکثرشو دیدم پس ممنون میشم جدیداش رو معرفی کنین

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید،نامرد نامردم اگر مردان شما هستید،ترجیح می بخشم از این بعد بی کتابی را،وقتی که آدم های با قرآن شما هستید، می پوسد آخر کنج زندان نابرادرها!یوسف نمی آید اگر کنعان شما هستید،از خوک ها هم بد از این حیرت نخواهم کرد،دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید،ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ،من نیستم انسان اگر انسان شما هستید.

کوکو coco 

شانس luck

بچه رئیس The boss boy 

رایا و آخرین اژدها Raya and the last dragon

به پیش انوارد Onward

هتل ترانسیلوانیا Hotel Transylvania

روح soul

رالف خرابکار Ralf Breaks the internet

رئیس مزرعه Barnyard

رامبل Rumble

ابری با احتمال بارش کوفته قلقلی Cloudy with a Chance of Meatballs

درون و بیرون inside out 

بالا Up

زوتوپیا zootopia

رنگو Rango

افسون Encanto

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کوکو coco  شانس luck بچه رئیس The boss boy  رایا و آخرین اژدها Raya and the last dragon ...

اینا ک انیمیشنن

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اینا ک انیمیشنن

ولی خوبن  

انیمه ی حال خوب کن سینمایی ندیدم حقیقتا همشون سریالی بودن یا غمگین 

اگر غمگین بخوای پنج قدم فاصله _ پانکراستو بخورم و این سبکی  

اگر شریالی میخوای معرفی کنم

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

حجی اینا انیمیشنه انیمه از این کره ای ژاپنیاس مث فوتبالیستا، شهر اشباح

میدونم گلم 

ولی خب اینام سینمایی های جالبی ان گفتم شاید به دردش بخوره 

کوکو coco  شانس luck بچه رئیس The boss boy  رایا و آخرین اژدها Raya and the last dragon ...

اینا انیمشین هستن...همشونو دیدم..خیلی دوست داشتم

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)
سریال میبینم  دفترچه مرگ اتک تایتان شیطان کش توکیو ریونجر

بهتون پیشنهاد میدم ویولت آواگاردن هم ببینین خیلی جالب بود 

دو تا هم سینمایی داشت 

من خیلی دوستش داشتم.

ولی خوبن   انیمه ی حال خوب کن سینمایی ندیدم حقیقتا همشون سریالی بودن یا غمگین  اگر غمگین ...

من همشونو دیدم دیگه از بی انیمه ای و بی انیمیشنی نمیدونم چیکار کنم 😂 کاش جدیداش زودتر بیان  

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

من همشونو دیدم دیگه از بی انیمه ای و بی انیمیشنی نمیدونم چیکار کنم 😂 کاش جدیداش زودتر بیان &nb ...

چرا به جای فیلم و انیمه و اینجور چیزا کتاب نمیخونی؟

یه انیمه چینی بهت معرفی میکنم عالیه معروف هم هست Click link

ممنون عزیزم میبینم حتما 

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید،نامرد نامردم اگر مردان شما هستید،ترجیح می بخشم از این بعد بی کتابی را،وقتی که آدم های با قرآن شما هستید، می پوسد آخر کنج زندان نابرادرها!یوسف نمی آید اگر کنعان شما هستید،از خوک ها هم بد از این حیرت نخواهم کرد،دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید،ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ،من نیستم انسان اگر انسان شما هستید.