2777
2789
عنوان

پلیس فتا

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 37 پست
جدی یعنی چیزی نشده منم میگم از صبح بیدارم ک اگه کسی شکایت کنه ک پیام میاد ک ازتون شکایت شده &nb ...

اصلا پلیس فتا مستقیم تماس میگیره 😑یا پیامک میزنه برای پاره ای از توضیحات بیایید اداره تمام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی یعنی چیزی نشده منم میگم از صبح بیدارم ک اگه کسی شکایت کنه ک پیام میاد ک ازتون شکایت شده &nb ...

مگه مشکلی درست کردین یا مسئله ای دارین ک بخواد کسی شکایت کنه ،بعدم چرا تماس نگیره یا ابلاغیه درخونه نفرسته ک بخواد توروبیکا پیام بده بنظرم سرکاریه

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭

بعید بدونم پلیس باشه

فیکن

اگه شکایتی باشه ابلاغیه میاد نه پلیس بیاد به زبان عامیانه باهات حرف بزنه 

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀

بعید بدونم پلیس باشه فیکن اگه شکایتی باشه ابلاغیه میاد نه پلیس بیاد به زبان عامیانه باهات حرف بزنه ...

ممنون از همه تون مرسی انشاالله ک خوش باشید اخه با خودم میگم نکنه کسی با کارت هامون کاری کرده ممنون 

ممنون از همه تون مرسی انشاالله ک خوش باشید اخه با خودم میگم نکنه کسی با کارت هامون کاری کرده ممنون&n ...

زنده باشی گلم🌸

فقط شاتشو بگیر برا اطمینان

کلاهبردار زیاد شده

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀