2821
2789
عنوان

اینا چیه .عکسس

127 بازدید | 10 پست

این ابله مرغونه یا ن چی؟

داوود احمدی هیچوقت نمیبخشمت  من ب تمام چیز هایی ک میخواهم میرسم نه فورا ولی حتما  متاهل و صدالبته متعهد💍مامان دوتا پسر خوشگل

کوو

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بدن بچم پر شده ازین قرمزا تو عکس زیاد معلوم نمیشهpg

داوود احمدی هیچوقت نمیبخشمت  من ب تمام چیز هایی ک میخواهم میرسم نه فورا ولی حتما  متاهل و صدالبته متعهد💍مامان دوتا پسر خوشگل
ن اگزما ب نظر ميرسه..

ینی ی شبه اگزما زد اونم کل بدنش صورتشم هس 

سرما هم خوزده دیشب تبش هم زیاد بود

ینی ی شبه اگزما زد اونم کل بدنش صورتشم هس  سرما هم خوزده دیشب تبش هم زیاد بود

ابله مرغون  اينحوري نميريزه سرش هم بايد ابكي باشه تا ابله باشه 

ب دكتر نشون بده ، ممكنه حساسيت ب چيزي باشه . اينحوري شده 

….

عزیزم این جوشا ابله مرغون نیست از اونجایی که میگی تب شدید داشته ممکنه سرخک باشه یا حساسیت به دارویی چیزی که بهش دادی، ببرش حتما دکتر و به دکتر نشون بده.. به بچه سر خود دارو ندی ببرش دکتر حتما.. 

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز