2777
2789
عنوان

خواهرشوهر بیشعورم دیروز....

| مشاهده متن کامل بحث + 1814 بازدید | 72 پست

بازی پدرخوانده رو از مایکت نصب کنید بعدی اسم اینا بزارید یک جا نوشته کد معرف کد معرف این رو بزنید 643854

بعد رفتید توی بازی میگه همراه اولی یا ایرانسل یا رایتل انتخاب کنید ۶۰ گیگ نت میده عشق کنید 😁🪐🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رو میکردی به شوهرت میگفتی فلانی جون چقدر گیراییت ضعیفه آخه؟آبجیت زن زن میکنه بلکم تو هم بفکر شوهر پیدا کردن براش باشی نمیبینی له له میزنه؟

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

ایندفعه گفت بگو بذار اول برا شوهرخودت زن بگیریم اگه راضی بود باشه بیا برا داداشتم بگیر ک خفه خون بشه کم چرت و پرت بگه

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭

چقد آشغاله خاهرشوهرت دقیقا مثل خانواده عنتر شوهر من.مادرشوهرم به شوهرم گفته بود زنت ول کن بیا برات زن میگیرم شوهرم اومده بود به من گفت منم به شوهرم گفتم برو بهش بگو مهریه منو بده بره واسه خودشم شوهر پیدا کنه واسه شوهرش زن پیدا کنه واسه تو زن پیدا کنه واسه منم یه شوهر پیدا کنه انقد دستش تو کار خیره . دیگه شوهرم خفه شد. نکبت ها . من که باهاشون قطع رابطه ام اینا آدم نیست حیوانن 

خدایا تو انقد بزرگی که میدونم حاجت محال کوچیکمو براورده میکنی