2789
عنوان

کمک

96 بازدید | 13 پست

خانوما از کجا بفهمم ک تونی نی سایت کسی پیام میده منظورم الان . من تایپ کردم شمااز کجا متوجه شدین ک من. کمک خاستم. سریع اومدین راهنماییم کنید ب منم یاد بدین مچکر . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قسمت تبادل نظر تاپیکت بالا میاد 

ن منظورم الان یک نفر پیام میده کمک میخاد یا سوال میکنه از کجا بفهمم تا بهش کمک کنم مثلا الان فیلم تماشامیکنم گوشیم صدا بده ک تونی نی سایت کسی کمک خاسته  بیام 

عزیزم نوتیف نمیاد توی نی نی سایت باید وارد سایت بشی تا تاپیک ها و تبادل نظرات رو بخونی و روی اون علامت زنگوله پیام  یا لایک یا چیزیی داشته باشی عدد برات میزنه

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 
اون خط ک سه تا رو میگم بالا صفحه

تا تو سایت نباشی از هیچی باخبر نمیشی نوتیف نمیاد 

واسه شرکت تو تاپیکا میزنی رو تبادل نظر و جدید ترین تاپیک های دوروز گذشته یعنی اونایی که همین الان تاپیک میزنن میاد اول 

واسه باخبر شدن که کی چی گفته اون زنگوله کنار پروفایلت میزنی 

باخبر میشی کسی لایک کرده یا ریپلای زده یا تگ کرده 

تاپیک زدن هم که بلدی الان تاپیک زدی 

اگه بازم متوجه نشدی بپرس تا شات بدم‌

.