2777
2789
عنوان

سقط بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 48 پست
۱۳هفته قلبش ایستاده بود چون آی یو ای شدم میگن ضعیف بوده احتمالا ولی انقد که داغونم فقط حاملگی میتونه ...

اینکه دوست داری مادربشی وعاشق بچه هستی وتلاش هم میکنی هم دردناکه هم قابل ستایش ولی عزیزم بنظرم اصرارنکن روچیزی خدابخوادمیده گاهی بعضی چیزا به صلاحمون نیست ولی مابراش زجه میزنیم وبه این دراون درمیزنیم به پروردگارت اعتمادکن

۱۳هفته قلبش ایستاده بود چون آی یو ای شدم میگن ضعیف بوده احتمالا ولی انقد که داغونم فقط حاملگی میتونه ...

ن ربطی ب آی یو آی نداره.باید سری بعد ک باردارشدی آمپول آنوکسا بزنی.خواهرزاده منم اینجوری بود چنتا سقط داشت همش ۱۳ هفته و کمتر قلبش وایمیستاد

بعد تا باردار شد دیگه این آمپولو زد و خداروشکر بسلامتی بچش دنیا اومداین آمپول جریان خونرسانی ب جنین رو انجام میده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینکه دوست داری مادربشی وعاشق بچه هستی وتلاش هم میکنی هم دردناکه هم قابل ستایش ولی عزیزم بنظرم اصرار ...

نه مگه میشه تو کار خدا دخالت کرد ولی دلم میسوزه نمیتونم قبول کنم باورم نمیشه

ن ربطی ب آی یو آی نداره.باید سری بعد ک باردارشدی آمپول آنوکسا بزنی.خواهرزاده منم اینجوری بود چنتا سق ...

اخه من هیچ مشکلی ندارم یدونه هم بچه دارم سالم بعد اون هم یه بار باردار شدم خودم سقط کردم اخه میگن بخاطر ای یو ای هست

عزیز من بعد بیست و چندسال نازایی باردارشدم توکلت بخداباشه حتما ب پزشکت درمورد این آمپول بگو احتمال ...

خدارو شکر عزیزم خدا حفظش کنه حتما بهش میگم خدا لعنت کنه دکتر بی مسئولیت رو 

ممنونم. حالا یدونه داری خداروشکر خداحفظش کنه.چراقبلیو سقط کردی

دوسال پیش موقع کرونا حامله شده بودم نمیدونستم حاملم کروناهم گرفته بودم زباد سرم امپول زده بودم دکتر گفت سقط بشه خوبه 

ایشالا بزودی باردار بشی و بارداریتو به سلامت طی کنی.از ته قلبم برات دعا میکنم عزیزم❤️

و خدا بهت آرامش بده..من که فقط کارم شده گریه .نمیتونم فراموش کنم😔😭

من که اوایل بارداریم بود حالم داغونه .خدایی برای اونایی که تو اواسط و آخرای بارداریشون اتفاق میوفته خییییلی سخته..ایشالا برای هیچ کس پیش نیاد.😔

خدا جووونم خودت حواست به مامانا باشه تا به سلامت بارشونو زمین بزارن و دلشون شاد شه🙏

باز تو یکی داری.من چی بچه اول با ذوق آزمایش بده قلبش ایستاد و تو ۸ هفتگی کورتاژ.یه ماه استراحت کردم و دوماهه اقدامم نشده هنوز.خیلی دلم گرفته خیلی دلم شکسته خدا منو یادش رفته.😭😭😭😭

ایشالا بزودی باردار بشی و بارداریتو به سلامت طی کنی.از ته قلبم برات دعا میکنم عزیزم❤️ و خدا بهت آرا ...

انشالله عزیزم اره خیلی سخته باز مال تو اولش بود ولی بازم سخته

سه ماه بگذره روزای بد ویاری طی بشه جنسیت معلوم بشه دل ببندی خیلیییی سخته 😭

باز تو یکی داری.من چی بچه اول با ذوق آزمایش بده قلبش ایستاد و تو ۸ هفتگی کورتاژ.یه ماه استراحت کردم ...

عزیزم میدونم درکت میکنم بچه اول خیلی سختر میشه فداتشم اونطور نگو شاید مصلحتی بوده شاید میموند مثل من تو ۱۳هفته یا مثل خیلیا تو ۶ماه اوتطور میشد روحیت بدتر میشد منم یه سال توراه دکتر بودم انقد خوشحال بودم که قابل بیان نیست انگار رو ابرا بودم الانم که مینویسم اشکم بند نمیاد هنوز صدای دکتر سونو تو گوشمه چشام تو مانیتور بود گفت مرده خدا سر دشمن خودشم نیاره خیلی سخته

انشالله اینماه بهت دوقلو هدیه بده که چشمو گوشت جم بشه عزیزم واسه منم دعا کن 

باز تو یکی داری.من چی بچه اول با ذوق آزمایش بده قلبش ایستاد و تو ۸ هفتگی کورتاژ.یه ماه استراحت کردم ...

من دخترم انقد که چشم انتطار بود انقد خوشحال بود وقتی گفتم نمیتونستیم ارامش کنیم مثل بزرگترا زار زار گریه میکرد میگم خدایا کاش به دل اون نگا میکردی حداقل ولی بعد میگم حتما یه مصلحتی تو کار خدا بوده هیچ کار خدا بی حکمت نیست...

راستی دکتر بهت گفت یه ماه بعد دوباره بذار بشه؟چون منم میخوام یه ماه فاصله بدم میگن زیاد فاصله دادنی نمیشه

عزیزم میدونم درکت میکنم بچه اول خیلی سختر میشه فداتشم اونطور نگو شاید مصلحتی بوده شاید میموند مثل من ...

من سقط خیلی سختی داشتم خیلی اذیت شدم.امیدوارم خدا بهدخاطر اون همه درد و سختی یه نگاهی بهم بکنه.شماهم انشالله یه پسر خوشگل و سالم بهت بده