2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 31 پست
انشااللہ کہ بتونی ھر چی قسمت باشہ ھمون میشہ عزیزم

اره گلم به قسمته زایمان قبلم دکتر خوب گرفتم واسه بیمارستان شخصی بچهام ۷ماهه ساعت۶صب دنیا اومدن خیلی سخت بود دکترم دیگه بیمارستان دولتی نیومد

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره گلم به قسمته زایمان قبلم دکتر خوب گرفتم واسه بیمارستان شخصی بچهام ۷ماهه ساعت۶صب د ...

الھی عزیزم 7 ماھہ بہ دنیا اومدن😍😍

با ی دکتر خوب صحبت کن ببین میاد دولتی سزارینت کنہ

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ
الھی عزیزم 7 ماھہ بہ دنیا اومدن😍😍 با ی دکتر خوب صحبت کن ببین میاد دولتی سزارینت کنہ

اره عزیزم دوقلوی ۷ماهه خیلی ترسناکن😁بسکه ریز بودن😂

باشه گلم ممنون از راهنماییت 😘

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
من ۹۸رایگان عمل شدم چون اختیاری نبود دوقلوی نارس بودن سریع سز شدم

خب وقتی اولی سزارین بشه دومی هم سزارین دیگه

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
خب وقتی اولی سزارین بشه دومی هم سزارین دیگه

ن شکم اول طبیعی بودم شکم دوم دوقلو بودن سز شدم الانم نمی‌دونم ولی میگن اگه بعد۷سال بچه بیاری بعدش دوباره میتونی طبیعی بیاری زیر۷سال سزارینه

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                

سلام عزیزم خوبی؟ 

تو تاپیک پر بازدیدها کامنتت رو دیدم که ۴تا بچه دارین و پنجمی روهم باردارید. 

میتونم بپرسم چندسالشونه و اختلاف سنیشون چقدره؟ 

اولین بچتون دختر بود یا پسر چند سالتون بود به دنیا اومد؟ 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

سلام عزیزم خوبی؟  تو تاپیک پر بازدیدها کامنتت رو دیدم که ۴تا بچه دارین و پنجمی روهم بارداری ...

سلام گلم

بله ۴تا دارم دوتا پسر دوتا دختر

جفتشون دوقلو هستن 

پسرام ۱۱سالشونه

دخترام۴سال و نیم

ارث دوقلویی از جفت مادربزرگام دارم

ولی اینیکی یدونه است و پسره

زایمان اولم توی شانزده سالگی بود 

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
سلام گلم بله ۴تا دارم دوتا پسر دوتا دختر جفتشون دوقلو هستن  پسرام ۱۱سالشونه دخترام۴سال و نی ...

وای ۲قلو 🥰😍 چقدر عالی 😊

ارثیه؟  منم مجرد بودم دوست داشتم ۴تا بچه داشته باشم ۲قلو باشن ولی بچه دار که شدم توبه کردم گفتم غلط کنم همین یکی بستمه.

شما چون تجربتون زیاده بهتون پیام دادم

گلم ازتون بپرسم الان ۲تاشون ۴سال و نیمشونه چه کتابهای آموزشی باهاشون کار میکنی؟

بازیهای هوشی و کتابهایی که برای هوش یا استعداد کودک هست چی؟

چه کلاسهایی میرن؟ زبان چی میفرستیشون انگلیسی؟ باشگاه و ورزش چی البته پسرات که تو سن ۶،۷سال بودن چه ورزشی میرفتن باشگاه؟

الان من از ۳سالگی پسرم کتابهای هوش و آموزش رو شروع کردم حدود ۸۶تا کتاب تا الان باهاش کار کردم. 

البته کتاب کودکانه دیگه صفحه هاتش کمه.

بهش اصلا فشار نمیارم یا از سر اجبار و زور بگم بشین باهاش کار کنم هر وقت دوست داشت و تمایل داشت میشست باهاش کار میکردم. 

خودش انگلیسی خیلی دوست داره کلا به زبان علاقه داره ۲سالگیش رنگهارو به فارسی کامل بلد بود ۲/۵سالگی انگلیسی رنگهارو کامل یاد گرفت. 

۳سالگیش کامل شکلهای هندسی و ریاضی رو به فارسی یاد گرفت. 

۴سالگیش شکلهای هندسی و ریاضی رو به انگلیسی کامل بلد بود. 

۳سالگیش کامل حروف الفبای فارسی رو بلد بود

تا ۲۰ هم بلد بود زیاد علاقه نشون نداد

انگلیسی هم الفابت رو کامل بلد بود اعداد انگلیسی هم تا ۲۰یاد گرفت. 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

سلام گلم بله ۴تا دارم دوتا پسر دوتا دختر جفتشون دوقلو هستن  پسرام ۱۱سالشونه دخترام۴سال و نی ...

الان من کامل سری کتابهای حواستو جمع کن و سری کامل کتابهای میخواهم یاد بگیرم و کتابهای کودکان باهوش و تیز هوش رو باهاش کار کردم. 

کتابهای زنگ شادی،  قاصدک دانایی،  کتابهای همیشه سبز(تربچه) رو هم باهاش کارکردم شما چه کتابهایی رو با دخترات کار میکنی گلم؟ 

کتابهایی که با اون یکی ۲قلوها کار کردی و خوب بودن چیا بودن؟ 

از چند سالگی تمرین مداد گرفتن کردن؟

تمرینات دست ورزی براشون چیا انجام میدی؟ 

شطرنجی و لوحه نویسیشون چطوره؟ 

پسر من لوحه نویسیش ضعیفه.

من سعی کردم در کنار بازی آموزش هم بهش بدم

بازیهای سرگرمی و هوشی معمایی،  پازل،  لگو،  

باهاش کلی بازی میکردم کوچیک بود از طریق تبلت کلی برنامه های آموزشی و هوشی که براش مرتب از گوگل پلی دانلود میکردم خیلی خوب بود برای ذهنش. 

شما برای بچه هاتون چه آموزشهایی دارین که منم انجام بدم گلم؟ 

پسر من فاصله میفته فراموش میکنه مثلا کوچیک بود رنگها و شکلهارو کامل انگلیسی میدونست فراموش کرد باهاش کار نکردم دوباره مجدد شروع کردم کار کردم

از چند سالگی تمرین مداد گرفتن کردن؟ تمرینات دست ورزی براشون چیا انجام میدی؟  شطرنجی و لوحه ...

عزیزم ماشاءالله بهت خیلی فعالی 

من واسه پسرام چندتا برنامه بود از گوگل پلی دان کردم که واقعیت اسماشون یادم نیست ولی یادمه اعداد و اشکال هندسی رو خیلی خوب یاد گرفتن البته تا پنج سالگیشون الانم باشگاه میرن و کلاس تکواندو

و کلاس زبان یکیشون فرانسه یکیشون ترکی که چون اصلن استقبال نمیکنن خیلی ضعیف یاد گرفتن پنجشنبه و جمعه هم بهمراه معلمشون میرن شنا پسر دومم حافظش خیلی خوبه و معلمش پیشنهاد داده توی تعطیلات ببرم جهشی ثبت نامش کنم

دخترامم هیچکاری بجز دعوا و کیس کشی بلد نیستن😕 فقط مداد خیلی خوب میگیرم دستشون با شابلون نقاشی میکشن

و فقط با گوشی یا هم پی اس بازی میکنن 

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
عزیزم ماشاءالله بهت خیلی فعالی  من واسه پسرام چندتا برنامه بود از گوگل پلی دان کردم که واقعیت ...

خیلی هم عالی برعکس فکر میکردم دخترات ساکت و حرف گوش کن باشن 😂