2777
2789
عنوان

امشب خواستگاری برادرم بود...

| مشاهده متن کامل بحث + 12201 بازدید | 224 پست

اگه حامله س چاره ایی نیس دیگه بعضی وقتا یکی از اعضای خانواده ی کارایی میکنن ی اشتباهاتی میکنن ک به روح و روان همه لطمه وارد میشه و قابل جبران نیست توام حرص نخور بسپار ب خدا

میشه بفرمایین برادرتون چه غلطی کرده

هر غلطي باشه برادرش و اون خانم كرده ك ي بچه هم داره

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چراانقدر عحیب بودن😐 انتخاب داداشتون بوده یاواسطه معرفی کرده؟

داداشم خودش انتخاب کرده

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
شايد اينجوري گفتن خوذشو بندازه ب برادرت اينا ك ظاهرا عقل درست حسابي نداشتن

نه بابا دختره قبلا ازدواج کرده بوده یه دختر هم داره من تو تاپیک قبلی بودم اونجا هم اکثرا گفتن حتما با داداشت رابطه داشته که برادرت ول کنش نیست

اصلا نباید میرفتید با داداشت بزار خودش هر غلطی میکنه بکنه خودشم بسوزه تو اشتباهش

همسرم رایمو زد

خودمم دلم نبود نرم

ولی همسرم مقصره که گفت نباید تو این موقعیت برادرتو رها کنی

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
نه بابا دختره قبلا ازدواج کرده بوده یه دختر هم داره من تو تاپیک قبلی بودم اونجا هم اکثرا گفتن حتما ب ...

ميدونم خوندم

ولي ميگم اينا خانواده درستي نيستن احتمال داره اينو گفته باشن ك اينا بترسن و رضايت بدن

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
همونی هستی که میگفتی داداشت اصرار داره و خواهر برادرا نمیان خواستگاری؟؟؟ اسرار برادرت بخاطر حامله ب ...

بله عزیزم

چقد بی حیا.ادم لنگشو برا شوهرشم خجالت میکشه... اینا چطور برا مرد غریبه

حالا ما ك نميدونيم ولي خب صيغه ميكنن ديگه

اون ک دختر خاله اش بود بچه نداشت

نه دختر خالش نبود.پسزه میگف تو داروخونه دیدم

مطلقه بود زنه بچه هم داش

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم