2777
2789
عنوان

امشب خواستگاری برادرم بود...

| مشاهده متن کامل بحث + 12201 بازدید | 224 پست
وای اعصابم خورد شد ، هم همه ی حق و حقوقو میخواد و هم مهریه ؟ خیلی خیلی ببخشید اینا برادرتو خر گیر آو ...

کار از نذرونیاز گذشته دیگه...

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
ندیدم با عشق اولشون ازدواج کنن

نمیدونم عزیزم من اینجوری برداشت کردم از این قضیه

خب اگر همچین رابطه ای نیست و برادرتون انقد خوبه حتی به آبرو ریزیشم نباید تن میداد.

اتفاقا حتی اگر هم کرده بود باید میگفت نه نکردم

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداشت اخلاق شماها رو نمیدونه؟ این چه بهونه ای بوده برای اینکه گولتون بزنه؟ بجز ابروریزی چی داره؟ا ...

از همون موقع که دست گذاشت رو اون خانم

قید آبرو و خانواده و همه چی رو زد

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
از همون موقع که دست گذاشت رو اون خانم قید آبرو و خانواده و همه چی رو زد

منم فک میکنم طلسم‌شدن.

ببین طلسم دروغ نیست طلسم یه جور دعاهای شیطانی هست که ثابت شده اس

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

نمیدونم عزیزم من اینجوری برداشت کردم از این قضیه خب اگر همچین رابطه ای نیست و برادرتون انقد خوبه حت ...

اول اینکه قبول دارم هیچکس از هیچ چیز بعید نیست

اما برادرم برای خودش عقایدی داره 

برای همین تحت هیچ شرایطی برام قابل باور نیست که تن به چنین گناه و حرام بزرگی بده

این روابط تو خانواده ما چیزی فراتر 

از فاجعه محسوب میشه

بخاطر همین یا بخاطر آبرو و ترس از خانواده یه عده  اطرافیان هم بخاطر اعتقادات مذهبی یا چارچوب های شخصی دست به چنین روابطی نمیزنن

همه ما تقریبا سنتی ازدواج کردیم برادرخانم بزرگم هم از همکاران برادرم بود و برادرم اصلا به خودشون نگفت که قصد خواستگاری داره و ما با اون خانم حرف زدیم و اجازه خواستگاری گرفتیم قبل از این خانمم نه اهل دوستی با دخترها بود نه هیچ چیز دیگه

این برادرمم که طی این سال ها حتی به گفته دوستاش و چیزی که ما دیدیم اهل روابط قبل از ازدواج و رفاقت با دخترا نبود

سرش همیشه تو درس و کتابش بوده 

واسه همینم  اطرافیان دوست داشتن که برادرم دامادشون باشه داییم چندبار بطور مستقیم و غیرمستقیم مطرح کرد که ما پا پیش بذاریم همیشه هم میگفت تو این دوره زمونه پسرپاک و متین کم پیدا میشه علی رغم اینکه دخترداییم خواستگارم زیاد داره 

از نظر چهره و متانت و شخصیت چیزی کم نداره اعتقادات خوب و بجا داره و تحصیلات خوب 

معلم هست و مشغول تدریسه من که خیلی دلم میخواست زنداداشم بشه واقعا یه تیکه ماهه

بسیار شخصیت پخته ای داره

امان از بی لیاقتی....

اول اینکه قبول دارم هیچکس از هیچ چیز بعید نیست  اما برادرم برای خودش عقایدی داره  برای ه ...

چقد حیف شد داداشتون😔

اخه چرا اینجوری شده

ینی از اون همه پاکی تبدیل شده به تفِ سربالا

خدا هدایتش کنه دست از این خانم برداره

خانمه بااین همه پرویی خدا کمکتون کنه

باز یه مدت صیقه باشن بهتر نیست؟

عقد کنن بدبختیِ

اگر خانومه گفت صیقه نمیشم بگو تو که همه گهی خوردی حالا دیگه صیقه نمیشی؟

این دیگه طلسمِ واقعا

با همسرم خیلی رفیقه و تقریبا همه چیو باهم در میون میذارن

مثلا چیزایی رو پیش اومده به ما نگفته و بعد ما فهمیدیم و شوهرم از قبل خبرداشته

اماهمسرم بشدت رازداره و کلا هم کم حرفه

ازش خواهش کردم و با التماس بالاخره گفت که چیزی بینشون نبوده

اما هنوز هموز شک دارم که خود همسرم واقعیتو گفته باشه

برخلاف اینکه دروغ نمیگه هیچ وقت ولی به صحت و صحم حرفش اینبار شک دارم که از روی رازنگهداریه یا نه...

من میتونم بگم بیشتر عجیبه برام که برادرم دست به چنین کاری زده... تا اون خانم اون خانم خودش یه دختر ...

کاملا مشخصه یه زن مطلقه داغون با ی خانواده داغون ی مردو گیر آورده و ب هر قیمتی هست میخواد زن داداشت بشه خودشو بندازه بهش, احتمال خیلی زیاد باردارم هست چون میدونسته اینطوری آقا باید باهاش ازدواج کنه

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍
کاملا مشخصه یه زن مطلقه داغون با ی خانواده داغون ی مردو گیر آورده و ب هر قیمتی هست میخواد زن داداشت ...

معمولا در اینصورت مردا شونه خالی میکنن و خانم مجبوره بچه رو سقط کنه

فعلا حرفی از عروسی نزده  اما گفته باید پدرت خونه بخره برامون اونم بالای شهر خوش اشتهاس خیلی ...

چه دختر روداری 

من جای شما فقط حرص میخورم 

بگو تو که انقد خوش اشتهایی خانواده خودت چی هستن خودت چی هستی 

راست میگن هر چی میمون تر ادات بیشتر 

امشب گفتن که جهیزیه طبق رسم اونا به عهده داماده

پدرت از خونه جهاز و هر چیزی شونه خالی کنه و بگه داروخونه ماشین پس بده 

بگه حتی سر عقدم نمیاد 

همراهی نکنید 

شما میگن مخالفیم بعد میرین خواستکاری مهریه ۱۰۰۰ تا تعیین میکنید .

به برادرت بگه خودت هر وقت خواستی بیا ولی اون خانم خیر حق نداره پاشو بزاره خونم 

از قدیم گفتن اب که سر گذشت چه یک وحب چه صد وجب 

برای این لحظه خوشحال باش، همین لحظه از زندگیت.
اگه حامله س چاره ایی نیس دیگه بعضی وقتا یکی از اعضای خانواده ی کارایی میکنن ی اشتباهاتی میکنن ک به ر ...

نه الان یه عده میان میگن زندگی خودشه به شما که خواهرشی ربط نداره