2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اینهمه تلاش واسه بارداری کردین  طلاق چرا اخه ؟ معتاده خیانت میکنه دست به زن داره  مشکلتون ...

نه هیچ کدوم...فکر کن با این همه سختی باردار شدم تو سن۲۳سالگی اونم از این راه... یهو بیاد بگه دیگه نمیخوامت

اینهمه تلاش واسه بارداری کردین  طلاق چرا اخه ؟ معتاده خیانت میکنه دست به زن داره  مشکلتون ...

منم بزور نمیتونم کسی و نگهدارم...مشکلم فقط بچمه ک اون حسرت بچه داره و مدام میگه میگیرمش ازت

منم بزور نمیتونم کسی و نگهدارم...مشکلم فقط بچمه ک اون حسرت بچه داره و مدام میگه میگیرمش ازت

تا تو نخای نمیگیره  مراقب بچت باش فقط خونواده که نداره  حالا مهم نیس ولیی مادر نداشته باشه هیچی نداره هیچییی  بیکس ترین میشه هااا  

عزیزم منم دقیقا مشکل شما را دارم البته بدتر 

منم پیش دکتر ایزذی باردار شدم با مصیبت هفت ماهگی پسرم همسرم شروع به خیانت کرد اونم با دوست خودم که متاهل

وکیل چند جا رفتم مشاوره میتونی حضانت بگیری اما ولایت با پدر میمونه(یعنی اسمش تو شناسنامه اون هست و وکالت با پدر )

الان دو سال درگیرم بهترین راه این باهاش توافق کتی و وکالت هم بگیری 

عزیزم منم دقیقا مشکل شما را دارم البته بدتر  منم پیش دکتر ایزذی باردار شدم با مصیبت هفت ماهگی ...

کوتاه نمیاد چون بچه دار نمیشه و خیلی دوسش داره

چقدر مردا بی لیاقتن مجبور باشیم ب این نحو بچه دار شیم اخرم بگه نمیخوامت یا خیانت کنه😑

ببین عزیزم میتونی حضانت بگیری یعنی با شما زندگی کنه اما برای پاسپورت یا کارهایی مثل ثبت نام‌مدرسه نیاز به پدر هست همین

منم همسرم عاشق پسرم اما خودش بعد کلی دویدن فهمید من میتونم حضانت بگیرم الان میگه حضانت میدم مهریه نمیدم منم قبول کردم