2777
2789

هوفففف بخدا استرس نزاشته  هیچی بخرم پناه برخدا انشاالله  هفته بعد  همه گی آماده ایم ک بریم

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روز و شب توی اینترنت میتابیم تا زودتر زمان بگذره نتایج بیاد! من کوله خریدم و مانتو فقط🤣 تازه با کل ...

دقیقا منم ، آخه اصلا نمیدونم کجا قبول میشم که متناسب اونجا خرید کنم ، ولی آره منم همش اینترنت و ...😕😅

پس فکر کنم خوب دادی که استرس داری ، انشاالله👌

میدونم دانشگاه قبول میشم ولی امتحان ریاضیم رو شهریور دادم الان استرس دارم قبول شدم یا ن اونو  حتی استرس نزاشت نتیجه اش رو هم چک کنم 

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 
میدونم دانشگاه قبول میشم ولی امتحان ریاضیم رو شهریور دادم الان استرس دارم قبول شدم یا ن اونو  ح ...

آهان من الانو نمیدونم ولی قبلا حتی چند درس پاس نمیشد هم میشد رفت دانشگاه

آهان من الانو نمیدونم ولی قبلا حتی چند درس پاس نمیشد هم میشد رفت دانشگاه

الانم آشنا میخواد ندارم کسی رو خدمم و خودم 

دعا کن قبول شده باشم 

منم منتظر نتایجم و این سوالو دارم ک شما چی میکنید من ک خودمو سرگرم میکنم ولی بازم کلی تایم خالی ه ...

منم خودم کاری نمیکنم یا یه پیاده روی میرم ، گاهی اوقات آشپزی میکنم ، بیشتر تایمم تو گوشی ام😕

من رتبم شدیددددددا لب مرزه و از طرفی اگر نیارم مجبورم با سوابق برم دانشگاه بخاطر خانواده 

بخاطر همین انگیزه ی خرید فعلا ندارم

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
 عه😕 انشاالله که بیاری ، آدم وقتی بلاتکلیفه همینطوره

دقیقا 

ممنون 💞

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق