2777
2789
عنوان

کجایین

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 49 پست
شکمو خودمی 😂❤️

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂آخه مشکل اینه الان مامانمم دیر میاد خونه........

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟
حق داری بی خابی ادموداغون میکنه 

واقعاً له له ام🥺

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂آخه مشکل اینه الان مامانمم دیر میاد خونه........

اعععع آدرس بده خودم برات بفرستم 😂

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
اعععع آدرس بده خودم برات بفرستم 😂

😂😂😂😂همون خیابونو میبینی....

اون مستقیم بیای میرسی به من 

فکر کنم وقتشه پاشم برم سرآشپز بازی دربیارم

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟
واقعاً له له ام🥺

پس اینجاچ‌میکنی یروغذاتوبخوربخاب دخترخوب

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

😂😂😂😂همون خیابونو میبینی.... اون مستقیم بیای میرسی به من  فکر کنم وقتشه پاشم برم سرآشپز با ...

نه من خیابون نمیینم ی تخت می‌بینم ک پتو اش داره صدام می‌کنه برم بخوابم 😂 منو چ ب این غلطا 🤪🤪😂😂

پس اینجاچ‌میکنی یروغذاتوبخوربخاب دخترخوب

دستشویی خراب شده آقای تاسیساتی اومده درستش کنه منم تنهام نمی‌شه بخوابم ☹️

دستشویی خراب شده آقای تاسیساتی اومده درستش کنه منم تنهام نمی‌شه بخوابم ☹️

نه واقعانمیشه بایدصب کنی

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

نه واقعانمیشه بایدصب کنی

اهوم ☹️🥺

سلام عزیزم خوبی شما رشتت بهداشت عمومی بود  آخرش شامل شدی؟

آره عزیزم،شامل چی

شاغلللل ببخشیددددد اشتباه نوشتم شاغل شدی؟

بله عزیزم ❤️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز