2777
2789

عدسی 

مرغ ریش شده بدون روغن مثل همبرگر

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا دوتا خواهرامنو و بابامم این ویروس جدیده رو گرفتن...

قرصاشو به موقغ بده بهش و فقط چیزای آبکی و مایعات زیاد بهش بده...

بعدشم مرغ آبدز سده با گوشت تو شیشه یا انواع سود های خوش رنگ و لعاب بهش بده بخور تا گلوش نرم بشه....

ایشا ک خوب بشه....

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست ..!                        📍کاشت و اکستیشن مژه و لیفت و لیمنت مژه و ابرو در اصفهان🥰💯...
اتفاقا دوتا خواهرامنو و بابامم این ویروس جدیده رو گرفتن... قرصاشو به موقغ بده بهش و فقط چیزای آبکی ...

ممنون خیلی بدغذاعه ظهرمرغ بهش دادم ولی الان نمیدونم

بلدنیستم میشه بگیدچطوری

گوشت تو شیشه؟ گوشت تیکه ای با پیاز نگینی یا خلالی با نخود خیس خورده باهم بریزید تو شیشه نمکم بریزین حالا زرد چوبه ام میشه زد ولی یکم مزش فرق میکنه با فلفل بزارید تو قابلمه اب بریزین بزارین روی گاز با شعله کم مدت زمان طولانی بپزه مرغم مامان من اول یه بار میجوشونه ابشو میریزه بره کثیفیاش بعد با ابغوره و نمک ابپز میکنه پیازم میتونین بریزه کته زیره ام همون کتست که وقتی ابش جمع شد خاستین درشو بزارین بهش یه قاشق زیره زده میشه البته به نسبت برنجتون باید بریزین زیره رو زیاد نباشه که تلخ بشه گوشت تو شیشه رو باید حواستون باشه نترکه اب نریزین روش وسط پخت