گوشت تو شیشه البته خوشمزه درست کنی مرغ فقط با نمکو ابغوره با کته زیره خیلی خوشمزه میشن گوشت که الان نمیرسه به شب اما براش با نمکو پیازو نخود بزاری طولانی بپزه خیلی قویه
گوشت تو شیشه؟ گوشت تیکه ای با پیاز نگینی یا خلالی با نخود خیس خورده باهم بریزید تو شیشه نمکم بریزین حالا زرد چوبه ام میشه زد ولی یکم مزش فرق میکنه با فلفل بزارید تو قابلمه اب بریزین بزارین روی گاز با شعله کم مدت زمان طولانی بپزه مرغم مامان من اول یه بار میجوشونه ابشو میریزه بره کثیفیاش بعد با ابغوره و نمک ابپز میکنه پیازم میتونین بریزه کته زیره ام همون کتست که وقتی ابش جمع شد خاستین درشو بزارین بهش یه قاشق زیره زده میشه البته به نسبت برنجتون باید بریزین زیره رو زیاد نباشه که تلخ بشه گوشت تو شیشه رو باید حواستون باشه نترکه اب نریزین روش وسط پخت