2777
2789
عنوان

🚫🚫سوال دارم

161 بازدید | 8 پست

راستش من همیشه حجم خون پریودم کم بود حس میکردم یا معمولی بود 

الان سه روزه از پریودم میگذره ولی حجمش زیاده انگار 

ببخشید ولی ی شب بد جور کثیف‌شدع بود 

خیلی میترسم نکنه مریض باشم 

دخترم بیست ساله رابطه هم ندارم هیچ جوره 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

طبیعی

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم میگه فیبروم داری :/

بری دکتر زنان نهایت یه سونو برات مینویسه خیال خودتم راحت میشه

وای به حال مایی که تا 5 شب،شبا کثیف کاری داریم

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
بری دکتر زنان نهایت یه سونو برات مینویسه خیال خودتم راحت میشه وای به حال مایی که تا 5 شب،شبا کثیف ک ...

تو چند سالته 

عه 

منم دارم :///

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
تو چند سالته  عه  منم دارم :///

24

منتهی من از همون اولین بار پریود شدنم حجمش زیاد بود

24 منتهی من از همون اولین بار پریود شدنم حجمش زیاد بود

ن من نبودم فقط چند شب 

مرسی ازت انگار باید میگفتم از دوس پسرم حاملم میومدن🤣🤣🤣

ن من نبودم فقط چند شب  مرسی ازت انگار باید میگفتم از دوس پسرم حاملم میومدن🤣🤣🤣

اره دقیقا😂