arghavan255 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 11892 عنوان 🚫🚫سوال دارم 161 بازدید | 8 پست راستش من همیشه حجم خون پریودم کم بود حس میکردم یا معمولی بود الان سه روزه از پریودم میگذره ولی حجمش زیاده انگار ببخشید ولی ی شب بد جور کثیفشدع بود خیلی میترسم نکنه مریض باشم دخترم بیست ساله رابطه هم ندارم هیچ جوره و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 1402/07/06 | 16:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_آبی عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4953 طبیعی هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
arghavan255 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 11892 طبیعی مامانم میگه فیبروم داری :/ و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️
خانوم_آبی عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4953 مامانم میگه فیبروم داری :/ بری دکتر زنان نهایت یه سونو برات مینویسه خیال خودتم راحت میشهوای به حال مایی که تا 5 شب،شبا کثیف کاری داریم هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
arghavan255 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 11892 بری دکتر زنان نهایت یه سونو برات مینویسه خیال خودتم راحت میشه وای به حال مایی که تا 5 شب،شبا کثیف ک ... تو چند سالته عه منم دارم :/// و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️
خانوم_آبی عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4953 تو چند سالته عه منم دارم :/// 24منتهی من از همون اولین بار پریود شدنم حجمش زیاد بود هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
arghavan255 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 11892 24 منتهی من از همون اولین بار پریود شدنم حجمش زیاد بود ن من نبودم فقط چند شب مرسی ازت انگار باید میگفتم از دوس پسرم حاملم میومدن🤣🤣🤣 و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️
خانوم_آبی عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4953 ن من نبودم فقط چند شب مرسی ازت انگار باید میگفتم از دوس پسرم حاملم میومدن🤣🤣🤣 اره دقیقا😂 هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/