2777
2789
عنوان

دختر محسن بنگر چقدر خوشگلهههههههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه اینایی که میگن زشترو تو واقعیت نمیشه نگاشون کرد 

قرار نیست اگر کسی خودش خوشگل نیست،به یه کسی که واقعا خوشگل نیست بگه خوشگل،چون صرفا از خودش خوشگلتره

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید

اره واقعا خوشگل و نازه

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
همه اینایی که میگن زشترو تو واقعیت نمیشه نگاشون کرد 

خوب از نظر بعضیا خوشگل نیست دلیل نمیشه زشت باشن

چه آدم عجیب غریبی هستی تو😐😂

این جهان که نشد؛قرار ما جهان بعدی کنار حفره های ماه عزیز دلم.....

دقیقااااااا بابا خب طرف خوشگله دیگه  حالا از حسادته یا حرص یا هر چیز دیگه

همه سلیقه و نظرشون قرار نیس کپی هم باشه

شماهم یاد بگیر احترام بزار ب نظر بقیه

ما نظر تورو تکذیب نکردیم فقط نظر خودمونو گفتیم

شعور اینجور مواقع خیلی بدرد میخوره 

همه سلیقه و نظرشون قرار نیس کپی هم باشه شماهم یاد بگیر احترام بزار ب نظر بقیه ما نظر تورو تکذیب نک ...

یادم نمیاد روی پیام شما ریپلای کرده باشم پس همون شعوری که میگی بکار ببر و وقتی مخاطب کسی نیستی جواب نده 

یادم نمیاد روی پیام شما ریپلای کرده باشم پس همون شعوری که میگی بکار ببر و وقتی مخاطب کسی نیستی جواب ...

هرجا دوست داشته باشم اظهار نظر میکنم مگ قراره برا هر بار نظر دادنم از تو اجازه بگیرم؟