2777
2789

امروز پسرمو بردم دکتر واسه سرفه هاش گفتم پسرمو میخوام ببرم مهد شربت بدید واسه سیستم ایمنی بدنش هیچی نداد گفت سیستم ایمنی بدن با این چیزا بالا نمیره بزار بره مهد خانه بازی  پارک بازی کنه انقدر مریض شه تا بدنش قوی شه من از مریضی میترسم ب نظرم ازادش بزارم همش مریض شه ضعیف میشه تازه توقع داشتم بگه نزارش بره الان پر ویروسه😥 به نظرتون حرفش درست بوده هر کار کردم مکمل ننوشت ازمایش خون ب اصرار خودم نوشت ک ببینم اگر ویتامین یا اهن کم داشت بدم

واقعا زیاد مریض شن ب نفعشونه یا ضررشون اخه میدیر مهدشونم گفت جلوی مربضیو نگیر تا مریض نشه قوی نمیشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرته

اینکار فقط مثل واکسن آنتی بادی علیه اون ویروس ترشح میشه و دفعه بعدی که اون ویروس رو میگیره سبک تر میشه بیماری

ولی این مشروط ب اینه که بدن بچه قدر کافی انرژی و توان داشته باشه

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

اگر بنا به قوی شدن باشه من باید قوی ترین ادم کره زمین باشم 

از بس هر سال مریض میشم بالای پنج بار توی شش ماهه دوم سال سرما می خورم 

فقط براش واکسن انفولانزا بزن که سرماخوردگی سخت نخوره! و اینکه ویتامین دی بدنش رو تامین کن

اب هویج هم در طول هفته بهش بده چون شربتهای تقویت ایمنی یه عالمه وبتامین آ دارن که داخل هویج هست. 

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

وقتی که ادم یه ویروس بگیره بعد که خوب بشه مثل واکسن زدن میمونه به اون ویروس مقاوم تر میشه

ولی الان که بیماره یه دکتر دیگه ببر باهاش حرف بزن تا خودش یه تجویزی بکنه

زیبایید اما خالی هستید؛ نمی‌شود برایتان مرد.

کاری با حرف دکتره ندارم گفته بزار مریض شو چون اطلاعی در این زمینه ندارم

ولی میگی شربت بده بهش بقالی که نیست سفارش بدی خودش هرچی لازم باشه میده 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

وقتی مریض میشن که از خوراک میفتن و لاغر میشن چجوری میگه قوی بشه؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش