2777
2789
عنوان

رمان بامداد خمار |شب سراب 📚❤

| مشاهده متن کامل بحث + 8939 بازدید | 33 پست

خوب نیست اصلا همون بامداد خمار خوبه

شب سراب یعنی شبه هن شراب نبوده و سراب بوده

بعد چرته مثلا گفته الکل مالیدم دهنم محبوبه فک کنه عرق خوردم... یا اون دختره کدو تنبلیه را بردم خونه بعد هیچکاری نکردیم کلا چرت و مرته

حال بهم زن ترین کتابی که تا حالا خوندم بزرگترین اشتباه محبوبه عاشق شدن وازدواج با رحیم بود اما نویسنده علی رغم اعتراف رحیم به هرزگیهاش والبته حسادت ودخالتهای مادرش هردوشون رو آدمهای باخدا ومهربون وخیلی موجه معرفی میکنه واگه دستش باز بود چند تا انگ هم به محبوبه میزد.

از خوندنش خیلی حس بدی گرفتم باید دوباره برم بامداد خمار رو بخونم تا بشوره ببره.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو مینویسم برای کسی که بعد از من میخواد این رمان رو بخونه.

۱_ حتما اول رمان بامداد خمار رو بخون

۲_ رمان شب سراب رو اگه با صدای ح. پرهام از اپ های پادگیر گوش بدید خیلی جالبه

۳_ شب سراب واقعا ارزش خوندن داره و قابل تامل هست....

زن و شوهر باید با هم صحبت کنن. باید مشکلات رو با صحبت کردن و منطقی حل کنن. اگر هر دوی این رمان ها رو بخونید و کنار هم قرار بدید متوجه میشید که چقدر از مشکلات با صحبت کردن حل میشه.

متوجه میشید که باید به بچه تون حق بدید. اگه عاشق شده حق بدید. کمک کنید. جلوی پاشون سنگ نندازید. درست میشه....

هر دو رمان رو بخونید❤️

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
حال بهم زن ترین کتابی که تا حالا خوندم بزرگترین اشتباه محبوبه عاشق شدن وازدواج با رحیم بود اما نویسن ...

حتی وقتی شب سراب رو خوندم بازهم ازمادر رحیم متنفربووودم بازم نتونست رفتار و هوای زشتش رو بپوشونه

حس اون عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه  🚶‍♀️🚶‍♀️🐈‍⬛