2789
ان شاالله عکس دستتون دیدم مال منم عین مال شماس ولی تعدادش خیلی بیشتره! راستش از همسرم خجالت میکشم و ...

نه عزیزم نگران نباش

اینها قابل انتقال نیستن

برمیگرده به کبد و فضولات بدن که از پوست خودشو می‌ریزه بیرون

اینو دکتر طب سنتی یکبار بمن می‌گفت

اون زگیل تناسلی هست که انتقال پیدا می‌کنه

نه این ها..

برای من اولیش یدونه بود ۱۷ سال پیش

خب متاسفانه سبک زندگیم خوب نبوده

صنایع غذایی ناسالم، استرس 

همه اینها باعث پیشرفتش شده

این تابستون که من ارده و کرم کنجد خوردم 

دوبرابر شد 

وگرنه رشدش به این حد نبود

ما باید پاکسازی کبد انجام بدیم مطمئنا درست میشه

بعضی هاشم که فکر کنم باید لیزر کرد

ان شالله که خوب میشیم

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
نه عزیزم نگران نباشاینها قابل انتقال نیستنبرمیگرده به کبد و فضولات بدن که از پوست خودشو می‌ریزه بیرو ...

عزیزم اگر شما درمان شدین ان شاالله با هر روشی لطفا منم مطلع کنین آخه من طب سنتی هم رفتم ولی اثر نکرد داروهاشون و حجامتشون آخ هشنیدم کلا زگیل قابل انتقاله فرقی نداره چه نوعی باشه ما هم از جایی گرفتیم دیگه چون ویروسیه فقط اگر سیستم ایمنی بدن قوی و خوب باشه دفعش میکنه اگر ضعیف باشه ک مشکل داشته باشه دچارش میشه و نمیتونه مقابله کنه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم اگر شما درمان شدین ان شاالله با هر روشی لطفا منم مطلع کنین آخه من طب سنتی هم رفتم ولی اثر نکرد ...

بعید می‌دونم این نوع زگیل قابل انتقال باشه

جز اینکه تو بدن خودت زیاد بشه 

به کسی قابل انتقال نیست

چون از کبد ه

زگیل تناسلی نیست که قابل انتقال باشه 

چون من خیلی ساله رو دستم افتاده بود 

هیچ کس از اطرافیانم که تماس نزدیک دارم یدونه از اینها نداره

باشه عزیزم حتما

شمام اگر نتیجه گرفتید بی زحمت حتما بمنم بگید

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
بعید می‌دونم این نوع زگیل قابل انتقال باشهجز اینکه تو بدن خودت زیاد بشه به کسی قابل انتقال نیستچون ا ...

سلام عزیزم شما حجامت انجام دادین؟ منم تصمیم گرفتم یه بار دیگه برم طب سنتی راستش زیاد اعتقاد ندارم ولی از طب مدرن که نتیجه نگرفتم با اینکه بارها رفتم دیگه راه حل دیگه ای به دهنم نمیرسه

سلام عزیزم شما حجامت انجام دادین؟ منم تصمیم گرفتم یه بار دیگه برم طب سنتی راستش زیاد اعتقاد ندارم ول ...

سلام عزیزم 

بله انجام دادم

فرق خاصی نکرده

اما تلخی دهانم رفت

فعلا دارم نوره گذاشتن رو امتحان میکنم

بنظرم کمرنگترش می‌کنه

باید هر روز بزارم 

زگیل تخت هستش...یکم برجستگیش ازاونا کمتره...تو نت بزن زگیل تخت عکسشو ببینید

سلام من زگیل داشتم دو سال و تجربه خودم میگم و چطور درمان شدم،زگیل یک ویروس زنده دارای DNA هست وقتی وارد بدن میشه تکثیر میشه و شروع میکنه به تغییر شکل سلولهای بدن و سلولهای سرطانی آزاد میکنه و متاسفانه خیلیا فک میکنن یک بیماری پوستی و سطحیه با لیزر و کرایو برطرف میشه ولی وقتی لیزر میکنی تازه ویروس تحریک میکنی و باعث میشه چند برابر زائده ردی سطح پوست بزنی و خیلیا وقتی زائده پاک میشه به خیال اینکه درمان شده بیخیال درمان درست میشن و ویروس توی بدنشون باعث سرطان میشه و این ویروس توی رابطه جنسی طی سه ثانیه ابتدای رابطه به طور صددرصد انتقال پیدا میکنه و توی خانمها باعث سرطان دهانه رحم و آقایون سرطان پروستات میشه و خداروشکر من تونستم ریشه‌ای درمان کنم من یک مثال میزنم یک درخت در نظر بگیرید وقتی از تنه ببرید دوباره رشد میکنه چون ریشه در زمین داره و اگر از ریشه بکنید درختو دیگه رشد نمیکنه،زگیل هم اینجوریه باید از ریشه دفع بشه،کسی که منو درمان کرد مشاوره رایگان میده و کلا کارش درمان ویروسهای مقاربتیه میتونید ازش مشاوره درست بگیرید و درست راهنماییتون کنه تا خدایی نکرده به مشکل نخورید پیجش میدم شمارش هم توی پیجشه clinic.hpv4 کارشون خیلی درسته جواب آزمایش من منفی شد تازه دهانه رحم من cin2 بود یعنی علائم سرطان داشتم ولی درمانم کرد در این حد

پسر منم‌صورتش پر شده از همینا تروخدا بگید چ کارکنم از امروز سرکه سیب شرو کردم

نه سرکه سیب نزن پوستش رو نسوزون الکی...ببین اگر پسرت بچه هستش خیالت راحت دوره داره خود به خود زیاد میشن و می‌ره....واینکه یه مشت گندم بردار بزار پسرت نفهمه فقط.روی یه مشت گندم هفت مرتبه سوره قل هوالله احد رو بخون به نیست رفتن زگیل های پسرت مثل سبزه بزار سبز بشه و اینقدر رشد کنه تا خودش خشک بشه.....انشاالله که می‌ره...نترس صورت دختر من افتضاح بود همه دکترها میگفتن باید پول زیاد بدی لیزر وفریز کنی اما خداروشکر نکردم ...و رفتش....سیستم ایمنی بدنشو بالاببر....خیالت راحت دوره داره بزرگتر بشه می‌ره.