2821
2789
امروز انقد به دستم سرکه و الکل حنا زدم پوستم خشک شد.خیلی ناراحتم از این وضع دستم، برای دختر شما هم ا ...

اره مال دخترمم تخت بودش یه لایه بود...شمام زیاد شد اول یکی بود؟؟

امروز انقد به دستم سرکه و الکل حنا زدم پوستم خشک شد.خیلی ناراحتم از این وضع دستم، برای دختر شما هم ا ...

روی یکیشون امتحان کن پودر قهوه رو ببین میره اگر رفت بقیشم همینجور ببر...امیدوارم خوب بشی..راستش من اونکارها رو کردم دیگه نمیدونم..خداروشکر رفت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روی یکیشون امتحان کن پودر قهوه رو ببین میره اگر رفت بقیشم همینجور ببر...امیدوارم خوب بشی..راستش من ا ...

آره ، اول یکی بود ، مثلا ده سال پیش، الان هی میگذره بیشتر میشه ، 

پودر قهوه رو چه جوری استفاده کنم

آخه کنده نمیشه که روش فشار بدم

خیلی تخته 

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
آره ، اول یکی بود ، مثلا ده سال پیش، الان هی میگذره بیشتر میشه ، پودر قهوه رو چه جوری استفاده کنمآخه ...

یه ذره با سوزن یا ناخن خراش بده تا خواست خون بیاد پودر قهوه رو فشار بده روش بزار روش بمونه...اگر رفت بقیش روهم همینجور بردار...دیگه نمی‌دونم راستش من برا دخترم اون کارا که گفتم کردم نمی‌دونم دیگه

یه ذره با سوزن یا ناخن خراش بده تا خواست خون بیاد پودر قهوه رو فشار بده روش بزار روش بمونه...اگر رفت ...

ممنون عزیزم.

دستت درد نکنه

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

سلام من چندین ساله درگیر زگیل تخت هستم شکم و چهلوهام خودبخود کم و زیاد شدن این سالها ولی الان خیلی تعدادش زیاد شده دکتر هم بارها رفتم همگی گفتن زگیل تخت یا مسطح هست فریز (کرایوتراپی) و پماد ترتینوئین و شیره انجیر و سرکه و الکل استفاده کردم همگی بی تاثیر بوده تو رو خدا دوستان اگر راه حلی دارین کمکم کنین همیشه دعاتون میکنم دیگه حسته شدم افسردگی گرفتم

سلام من چندین ساله درگیر زگیل تخت هستم شکم و چهلوهام خودبخود کم و زیاد شدن این سالها ولی الان خیلی ت ...

سلام .بین عزیزم من راه حلی که برا دخترم رفتم بالاتر توضیح دادم...اما اینو بگم که زگیل‌ها طول عمر دارن وباید سیستم ایمنی بدنتو بالا ببری.واینکه از خدا کمک بخواه تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته .نماز بخون واز خدا کمک بخواه که راه درمانت رو جلو روت بزاره...ازخدا میخام که خودش به زودی خوش‌حالت کنه وهمشون برن...توکل بر خدا کن...آب دریا هم میگن خوبه بری داخلش.

عزیزم شما راه حل دوستمون انجام دادین؟ خوب شدین ان شاالله؟

واگر سن وسالت زیر 25 واین دوربراست بهت بگم که مال جوانی هستش ومطمئن باش که همش می‌ره توکل کن به خدا...

واگر سن وسالت زیر 25 واین دوربراست بهت بگم که مال جوانی هستش ومطمئن باش که همش می‌ره توکل کن به خدا. ...

نه گلم ۳۵ سالمه چندین ساله درگیرم همه نوع درمانی کردم بی فایده بوده گاهی خودشون خود بخود کم میشن بعد دوباره زیاد میشن خسته شدم هر راهی رفتم اثر نداشته

عزیزم شما راه حل دوستمون انجام دادین؟ خوب شدین ان شاالله؟

نه عزیزم 

فعلا سرکه اسپره میکنم که اثر نداشته

می‌خوام برم حجامت 

چون مشکلات اصلی پوست به کبد برمیگرده

برای من دوماه تابستون که هر روز ارده خوردم دوبرابر شد قبلا کم بود..

نوع غذا ، صنایع غذایی ، سبک زندگی و استرس خیلی رو سلامت کبد اثر داره..

بعدم احتمالا اگر بهتر نشه باید برم لیزر کنم

شما کجای بدنتون هست؟

نه عزیزم فعلا سرکه اسپره میکنم که اثر نداشتهمی‌خوام برم حجامت چون مشکلات اصلی پوست به کبد برمیگردهبر ...

من شکم و پهلوهام درگیرن اتفاقا برای من هم تابستونا بیشتر میشن و زمستونا کمتر البته چند سال پیش حجامت کردم ولی اثری نداشت ان شاالله که برای شما تاثیرگذار باشه لطفا منو بی خبر نذارین اگر ان شاالله درمان شدین به منم بگین خدا خیرتون بده

من شکم و پهلوهام درگیرن اتفاقا برای من هم تابستونا بیشتر میشن و زمستونا کمتر البته چند سال پیش حجامت ...

خوبه برای شما حداقل جای هست که دیده نمیشه

برای من رو مچ دسته ..

باشه عزیزم

ان شالله که هر جفتمون  خوب میشیم

خوبه برای شما حداقل جای هست که دیده نمیشهبرای من رو مچ دسته ..باشه عزیزمان شالله که هر جفتمون خوب م ...

ان شاالله 

عکس دستتون دیدم مال منم عین مال شماس ولی تعدادش خیلی بیشتره! راستش از همسرم خجالت میکشم و خبرنداره که اینا زگیلن و میترسم به اونم منتقل شه. ان شاالله جفتمون راحت شیم از شر این زگیلها

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792