2777
2789
عنوان

پسره احمق

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 27 پست
هه بهش گفتم ولی خودشوزدبه نفهمی گفت دوسال دیگه گفتم اگه بابام ندادبهت گفت اینقدرمیام تابده توکه میتو ...

اخه یعنی چی این کارا رو من متوجه نمیشم

یعنی اصلا منطقی نیست این حرکت 

ایشون هر پروسه که پیش میاد داره خواستگاری رو میندازه عقب 

اخه یعنی چی این کارا رو من متوجه نمیشم یعنی اصلا منطقی نیست این حرکت  ایشون هر پروسه که پیش م ...

درسته واسه همین کارش آخرش آبروریزی شدخیلی خیلی بدآبروریزی شد

دلیل مسخرشم اینه که چون توی خواستگاریه قبلیش بهش گفتن بروسربازی ودرس دخترم تموم شه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نمیدونم واقعاشمامیگیداین پسره چرااینجوری کردبه خاطرهمین کارشم واسه خودش دردسردرست کرد

از ی دید دیگ اون بنده خدا تقصیری نداره اولش ک گفتی ۲۷ گفتم مگ میشه اخه الان و سربازی ؟ بعد دیدم ن خب همش درگیر درس و ارشد و سرکار بوده یعنی اونم حق داره خب دوست داره کاراش اوک باشه ولی با این شرایطی که براتون پیش اومده راضیش کن بیاد .دو سال دگ مدت زیادیه که صبر کنی .حداقل ی صحبت اولیه داشته باشین .نمیشه که تا دوسال بلاتکلیف

از ی دید دیگ اون بنده خدا تقصیری نداره اولش ک گفتی ۲۷ گفتم مگ میشه اخه الان و سربازی ؟ بعد دیدم ن خب ...

نه دیگه نمیشه هرچی بهش غیرمستقیم گفتم بیاهی گفت امکان نداره بابات بهم توروبده به خاطرسربازی برای تجربه قبلیشه ولی الان نمیشه دیگه ایشون به باباش نگفته بودیه آبروریزی شده که نمیشه جمعش کرد 

بااین اوضاعی که پیش اومدازچشمم افتادبه خاطربهونش وآبروریزی

نه دیگه نمیشه هرچی بهش غیرمستقیم گفتم بیاهی گفت امکان نداره بابات بهم توروبده به خاطرسربازی برای تجر ...

اره فعلا هیچ کار نکنین بهتره 

واقعا بد شد اینجوری 

ایشالله درست میشه عزیزم ‌خودتو ناراحت نکن

اره فعلا هیچ کار نکنین بهتره  واقعا بد شد اینجوری  ایشالله درست میشه عزیزم ‌خودتو ن ...

نه دیگه امکان نداره من گفتم تموم کنیم اون گفت نه یه مدت تموم کنیم تاحل شه فعلاغیبش زده ولی برگرده  نمیخوام قبولش کنم ازچشمم افتاد دیگه بااون طرزفکرش یعنی چی اون باباش گفته سربازی نرفتی مگه قراره بابای منم همون حرفاروبزنه

احمقه احمق 

حتی واسه به دست اووردن من هیچ تلاشی نکرد

نه دیگه امکان نداره من گفتم تموم کنیم اون گفت نه یه مدت تموم کنیم تاحل شه فعلاغیبش زده ولی برگرده &n ...

اره واقعا حق داری حرکتش بد بود 

آدم احساس میکنه طرفش هیچ تلاشی نمیکنه 

اره واقعا حق داری حرکتش بد بود  آدم احساس میکنه طرفش هیچ تلاشی نمیکنه

الان دیگه به خاطره کاری که کردجلوی خانوادشم بدنام شدم😑

حتی اگربیادم خانوادش به چشم بدی منومیبینن دیگه

اینکه چرااصرارداره دوسال دیگه بیادچون واسه دوست دختره قبلیش رفته خواستگاری گفتن توسربازی نرفتی ودرس ...

رابطه شما دوتا مشکل داره 

مشکل اولش شمایی که انقد پیگیری 

یجورایی انگار میخای خودتو قالب کنی به طرف 

بیش از حد ازش درخواست میکنی 

مشکل دومش نامزد بودن طرف قبل از شماست 

قطعا شما که فکر نمیکنی بخاطر سربازی و ادامه تحصیل دختر پدر دختر همه چیو بهم زده؟😐

پدر دختر اگه با این چیزا مشکل داشت اصن اجازه خاستگاری  نمیداد چه برسه به اینکه نامزدشون کنه و بعد جداشون کنه 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
رابطه شما دوتا مشکل داره  مشکل اولش شمایی که انقد پیگیری  یجورایی انگار میخای خودتو قالب ...

نه من خودموقالب نمیکنم آخه بحث ازدواج روخودش پیش کشیدکه آره من رابطه بدون هدف نمیخوام وهردفعه که زنگ میزدمیگفت دوساله دیگه میام خواستگاری فعلاکاروواست میکنم دوساله دیگه این حرفا بعدمنم هی میگفتم کی دوسال منتظرت میمونه آخه بازم حرف حرف خودش 

دومن خانواده پسره مخالف بودن بااون دختره وایشون خانوادشوراضی کرده ودختره به پسره خیانت کرده واسه همین رابطشون کلابهم میخوره 

یعنی شمامیگیدهمش بهونست اینا؟؟؟