2777
2789
عنوان

مرگ سخت نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 31 پست
باهاش اساسی صحبت کن ببین مشکلش چیه؟

قبلا می‌گفت مشکلم اینه تو از نظر جنسی بهم محل نمی‌ذاری خیلی رو خودم کار کردم از این به بعد هر وقت گفت گفتم باشه و گاهی هم خودم پیشنهاد میدم اما اون وقتی من پیشنهاد میدم یه عیبی ازم می گیره و منو پس میزنن. مثلا با کلی ذوق میری سمتش میگه دهنت بوی میده مو دار نمی دونم فلان در صورتی که خودشم پنجاه کیلو اضافه وزن داره من به روش نمیارم و با یه بهونه سردت می کنه و بعد خودشم قهر می کنه و طلبکاره

دارم خودمو گول میزنم که میگم اساسی نیست و همش میگم همه از این مشکلات دارن 😥😥 اساسی هست و حل شدنی ن ...

نمیگم طلاق بگیر طلاق اخرین راهه ولی بشین باهاش حرف بزن پیش مشاور برو پای خانواده هارو بکش وسط اگ ته تمام اینا حل نشد واقعا طلاق بگیر ارزششو نداره

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاق نمی‌ده مهریه هم نمی‌ده فقط موقع دعوا آدم دور خود جمع می کنه و آرامش همه رو میگیره. من که عصبانی ...

عجب ادم روانی کنیه 

خدابهت تحمل بده

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
ای بابا خدانکنه عزیزم 💔 یه مسکنی چیزی بخور استراحت کن تا بهتر بشه  متاسفانه چاره ای نیست جز ...

واای مرسی ک تگم کردی عالی بود

در دلم میماند ، حسرت داشتن تو🖤  کاربری دست خودم و خواهرمه کاراگاه بازی در نیارید واسه من!