2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

وقتی داره اذیتتون میکنه زنگ بزنید پلیس

یا برید ازش شکایت کنید بیان بگیرنش...اونجا درخواست بدید ببرنش دکتر اگر مشکل داشته باشه نگهش میدارن یا میفرستن بستری

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
نمیزاره پدر مادرمو کتک میزنه💔

عزیزم نمیشه که دست رو دست گذاشت

شماها از خونه بیایید بیرون 

اون و دکتر رو تو خونه تنها بذارید

بالاخره باید از یه جایی شروع کرد

خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
وقتی داره اذیتتون میکنه زنگ بزنید پلیس یا برید ازش شکایت کنید بیان بگیرنش...اونجا درخواست بدید ببرن ...

زنگ زدیم پلیس قبلا تعهد داد دیگه ازیت نمیکنه ولی باز ازیت کرد بخدا باید بره تیمارستان پدر مادرمم دلشون  میسوزه میگن گنا داره

زنگ زدیم پلیس قبلا تعهد داد دیگه ازیت نمیکنه ولی باز ازیت کرد بخدا باید بره تیمارستان پدر مادرمم دلش ...

مجدد زنگ بزن بیان ببرنش....این بار ولش نمیکنن

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
فقد شوهر خالمو داریم ک نمیزارن بهش بگم

شوهر خالت دکتره؟

این چیزایی که گفتی واقعا نیاز به درمان داره

اونم در زود ترین حالته ممکن

خدای نکرده ممکنه عواقب بدی داشته باشه برای همه تون

خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
شوهر خالت دکتره؟ این چیزایی که گفتی واقعا نیاز به درمان داره اونم در زود ترین حالته ممکن خدای نکر ...

از اون میترسه دیوونمون کرده بابام سکته کرد ایقد ازیتش میکرد بابامو

سر منو شکوند هی میگن مریضه عب نداره خو ببرنش دکتر.بجایی رسیدم میگم خدایا این مشکل رو از رو زمین بردار خدا بکشش بخدا خیلی ازیت میکنه

شاید افسردگی شدید داره چرا زنگ نمی زنید بیان ببرن داداشتُ؟؟؟ 

میگن زشته تو مردم

کلا لوس بار اومده هی میگن پسره چیزی بهش نگیم پردو شده الانم میگه شما ازیتم کردین

بخدا ما کاری نکردیم الکی بابامو کتک میزنه یه پیرمرد۷۰ساله چ تقصیری داره؟

نزدیکترین باشگاه خونه تون کجاست

بفرستین بره چند تا دوست پیدا کنه

از اول که دور از جونتون دیوونه نبوده

دیوونه ش کردن

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین