2777
2789

ما تازه چهار ماهه عروسی کردیم و فعلا دلم نمی‌خواهد بچه دار بشم بعدش قرص اینا نمی‌خورم چون شوهرم میگ خطرناکه طبیعی پیشگیری میکنیم ینی عذر میخواهم (کاندوم اینام استفاده نمی‌کنیم)بعدم بعضیا میگن طبیعی خطرناکه هم واسه خودم هم واسه شوهرم راسته؟؟

خدایااااا ازت ممنونم بابت همه چی ازت می‌خوام هر کسی هر مشکلی هر حاجتی  داشته باشه  صداشو بشنوی و حاجت رواش کنی انشالله ممننونم بابت همه چی قوربونت برم خداجونم🤲🤲♥️💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

خطرش احتمال بارداری هست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خطر منظورت اینه بچه دارشی

یا خطر دیگه ای؟

اگ مورد دومیه که چرت وپرته من جز تایمی که اقدام بودم بعدش روشمون همین بود

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
خطرش احتمال بارداری هست

خب من چهار ماهه ک بار دار نشدم

خدایااااا ازت ممنونم بابت همه چی ازت می‌خوام هر کسی هر مشکلی هر حاجتی  داشته باشه  صداشو بشنوی و حاجت رواش کنی انشالله ممننونم بابت همه چی قوربونت برم خداجونم🤲🤲♥️💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
خطر منظورت اینه بچه دارشی یا خطر دیگه ای؟ اگ مورد دومیه که چرت وپرته من جز تایمی که اقدام بودم بعد ...

آره خطر دیگه ای رو میگم 

خب من چهار ماهه ک بار دار نشدم

قرار نیست هر ماه باردار بشید 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اره دیگ خطرتاکه طبیعی اصلا روش جلوگیری درستی نیست ممکنه خطا بدید

تا حالا ک خطا ندادیم 

قرار نیست هر ماه باردار بشید 

خب پس چی میشه یکم بیشتر توضیح بدید ک بدونم

خطا یبار اتفاق میفته نه هرروز 

خب چه روش پیشگیری خوبه؟؟