2777
2789
عنوان

احساس پوچی بیشتر

84 بازدید | 12 پست

قبلا یه تاپیک زدم در موردش البته ازش خیلی میگذره الان از اون موقع حسم ۱۰ برابر بدتر شده

مدتی آهنگسازی میکردم میرفتم نوازندگی میکردم ولی حتی اینکار رو هم که قبلا دوست داشتم رو هم دیگه حسمو بهش از دست دادم

سعی کردم با بقیه ارتباط بگیرم ولی همشون میرن بدون اینکه بهم بگن چرا نه جوابمو میدن نه پیامی هیچی تازه بلاکم میشم و اینم بگم چه توی مجازی چه توی دنیای واقعی همیشه اینکار رو میکنن باهام.

دنبال راهکار هم نیستم چون دیگه زندگی برام ارزش نداره

جالب اینه خودم توی نی نی سایت به بقیه کمک میکنم ولی خودم داغون ترینم... البته ببخشید بابت این گفتارم...

کاربر آقا هستم.بد برداشت نکنید از عضویتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تفاوت ها باعث شدن بیشتر احساس پوچی کنیم 

نمیدونم چی بگم کلا شاید از نی نی سایت هم برم دیگه

توی تنهاییم بمونم 

عزیزم بهت بگم که اصلا تنها نیستی

دوست منم بلاکم کرد بدون اینکه بدونم چرا، بعضی دوستای دیکه منو ترک کردن و از طرفی منم بعضی دوستامو ترک کردم بدون اینکه بگن چرا یا بگم چرا...

اصلا تو تنها نیستی، دوست و گروه های جدید پیدا کن و رو نقاط قوتت کار کن و ناامید نباش

و مطمئن مطمئن باش هر اتفاقی میفته برات به نفعته

هزاران راه هست راه های دیگه رو امتحان کن

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
عزیزم بهت بگم که اصلا تنها نیستی دوست منم بلاکم کرد بدون اینکه بدونم چرا، بعضی دوستای دیکه منو ترک ...

میدونی عزیز مشکل اینه که دیگه زده شدم از همه چیز و نمیخوام با کسی آشنا بشم در عین حال دارم از تنهایی میسوزم

میدونی عزیز مشکل اینه که دیگه زده شدم از همه چیز و نمیخوام با کسی آشنا بشم در عین حال دارم از تنهایی ...

طبیعیه بخاطر اینه که دلت شکسته و ناراحتی
ولی سعی کن کم کم حال خودتو خوب کنی و ادامه بدی

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
طبیعیه بخاطر اینه که دلت شکسته و ناراحتی ولی سعی کن کم کم حال خودتو خوب کنی و ادامه بدی

میخوام اکانتم رو ببندم دیگه کلا ولی کسی کمک نمی‌کنه من یه گروه اومدم بزنم ولی همه فقط قضاوت اشتباه کردن

البته حقم میدم بهشون

اینجا جز قضاوت و توهین هیچی نصیبم نشد

میخوام اکانتم رو ببندم دیگه کلا ولی کسی کمک نمی‌کنه من یه گروه اومدم بزنم ولی همه فقط قضاوت اشتباه ک ...

ظاهرا افرادی بودن اینجا که گروه زدن و بازخورد خوبی گرفته نشد از گروه ها، بیرون دوست پیدا کن و نی نی سایتی ها رو بزار تو خود نی نی سایت بمونن

ظاهرا افرادی بودن اینجا که گروه زدن و بازخورد خوبی گرفته نشد از گروه ها، بیرون دوست پیدا کن و نی نی ...

میشه نی نی سایت رو تگ کنی که اکانتمو ببنده من هر چی گفتم گوش ندادن