2777
2789
عنوان

عشق کجاست؟؟؟

115 بازدید | 17 پست

سلام دوستان ، من تازه اردواج کردم ولی دلم عشق میخواد راستش

قبل از عقد و دوران جدایی کوتاهی که داشتیم خیییییلی دوسش داشتم ، همه ی دنیام بود ، لحظه ای از فکرم جدا نمیشد چقدررر از دوریش گریه کردم و آرزو داشتم بهش برسم ولی بعد از مدت ها که بهش رسیدم انگار بی تفاوت شدم نسبت به همه چیز ، انگار عشق من تموم شده 

پروفایل دوستامو که نگاه میکنم همشون جملات عاشقانه میزارن ولی من اصلا برام مهم نیست 

شما هم اینوری هستین ؟ یعنی عشق بعد از عقد و ازدواج از بین میره و همه ی این حرفا واسه قبل از ازدواج و عقده ؟ شما چقدر عاشق همسراتونید ؟ 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خودم وخانواده‌ام بیشتر دوسش داشتم  ولی خودش تغییر کرد

گاهی میگم شاید بهتر که عشقی نباشه تا عذیت نشم و اگه فقط به فکر خودم و اهدافم و خانوادم باشم خیلی بهتره و خوشبت ترم 

گاهی میگم شاید بهتر که عشقی نباشه تا عذیت نشم و اگه فقط به فکر خودم و اهدافم و خانوادم باشم خیلی بهت ...

بیشتر منطقی و به همدیگه احترام بزارید و نزار حرمتا شکسته بشن 

بعدش خود به خود عاشق میشید و عشقتون پایدار میمونه

امشب ناراحتم اصلا دوسش ندارم .

گاهی ناراحتی و دلخوری طبیعیه ولی مهم اینه که بعدش  دوباره همدیگه رو دوست داشته باشید ، گاهی بعد دعوا حتی عشق ببشتر هم میشه 

یعنی چی ؟ مثلا چکار کنم که تنوع ایجاد بشه ؟

مثلا اگ شرایطشو دارید سفر برید

یا مثلا قرار بذارید برید بیرون مثل دوران نامزدی ،مگ این ادم همون ادم نیست چرا قرار نمیذارید بیرون؟

براش گل بخر مثلا 

یا یبار مثلا تشک نرم پهن کن جلو تلویزیون چیپس و تخمه بیار با هم ی فیلم ببینید 

یا باهم اشپزی کنیدددددد 

ببین بخدا اینا فانتزی نیستنا خیلیییی موثرن

فقط بگم پرو دوستاتو زیادجدی نگیر اکثرا دلیل عکس گذاشتنشون واقعا عشق وعاشقی نیس.درموردخودتم دوسش داری ...

شایدم حق با شما باشه 😊 ولی شده ۱۰ روز ندیدمش و دلم هم براش تنگ نشده مامانم میگه شما تازه عروسید باید دلتون برای هم تنگ بشه ... ولی من کنار خانوادم خوشحال ترم 

گاهی ناراحتی و دلخوری طبیعیه ولی مهم اینه که بعدش  دوباره همدیگه رو دوست داشته باشید ، گاهی بعد ...

میدونی زندگی بالاپایین زیاد داره . یه روزایی من میخواستم دیوونه وار بهم عشق بده ولی اون درگیر مسائل مالی و زندگیمون بود و اصل کاری که عشق ورزیدن به من بود رو فراموش کرده بود ‌. 

الآنم میدونم دوسم داره ولی سختشه ابراز کنه . منم حسم مثه اون اوایل نیست .

مثلا اگ شرایطشو دارید سفر برید یا مثلا قرار بذارید برید بیرون مثل دوران نامزدی ،مگ این ادم همون ادم ...

اخه حرف زیادی برای گفتن نداریم ، کلا زیاد اهل حرف نیست و این اعصابمو خورد میکنه ، اینکع میری پارک ولی در سکوت میگذره یا زنگ میزنه با مامانش و خانوادش حرف میزنه ، 

ترجیح میدم تو خونه بمونم تا اینکه اینجوری برم پارک