2777
2789
عنوان

دوستان بیاین

133 بازدید | 14 پست

خانما اگر شما در حال خوندن برای یک آزمون مهم باشین و ۵ ماه دیگه ازمون داشته باشین اما شوهرتون مدام پیشنهاد سفر رفتن بده چه می کنید؟

لطفا لایکم نفرمائید، سپاس🙏🌸
خودم داغون میکنم به زمین وزمان لعنت میفرستم به اون که چیزی نمیتونم بگم اگه بگم جز لجبازی ودعوا چیزی ...

دقیقا من الان همین حس و حالو دارم بخدا کلمه به کلمه ش وصف حال منه . از روزی ک شروع کردم برای این آزمون میخونم هر ماه داریم میریم سفر ! فقط یک ماه موفق شدم پیشنهاد سفرش رو رد کنم . یکی دو بار سفرهای کوتاه رفتیم و یک بار سفر طولانی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه داری؟ دائم السفر یا وقتی فهمید ازمون داری شروع کرده به سفر رفتن

نبخدا چن سال زندگی کردیم منو سفر نبرد . از وقتی شروع کردم به خوندن سفرها شروع شد ‌ . بچه ندارم

من لیسانس حقوق هستم و میخوام آزمون وکالت بدم خودش phd داره. دقیقا می‌ترسه با درس خوندنم زندگیمون از ...

حالا خودت هدفت این که از زندگیش بری چون خسته هم شدی طبیعی داری رفتارش تحمل میکنی 

کتکت نمیزنه؟ 

ن زیاد گاهی وقتا 😂 تو از خودت برام بگو آشنا شیم تنها کسی بودی ک اومدی تایپکم مرسی ک به حرفام گوش دادی کاش میشد بیای خصوصی