هعییی_زندگیی مدیر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 11241 عنوان دورهمی💞❤ | مشاهده متن کامل بحث + 7011 بازدید | 1296 پست سلااامم😊❤@daddys_girl @ایلدیریم۱۳۷۷ @شیدا_قشنگترین_اسم @چیپس1394 @mohe_gole اگه تگ شدین بیاین بقیه رو هم اگه موندن تگ کنین😊❤❤🫂 کاش بجای دلم نفسم میگرفت:)🖤 1402/07/06 | 01:50 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ایلدیریم۱۳۷۷ عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 9355 ایشالا ولی کووووووو چرا نمیان جوفتشون😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔💔 بخدا منم نگرانشونم نمیدونم چرا نمیان 🤦♀️🤦♀️🥺🥺🥺😢 هيچـ وقـــت زندگے رو خيلے جدى نگير... آخرش كسے زندہ ازش بيرون نمياد .. ️
ایلدیریم۱۳۷۷ عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 9355 ن عزیزم در ارتباط،نیستم💔💔💔 ای کاش شماره ای چیزی ازش داشتی هيچـ وقـــت زندگے رو خيلے جدى نگير... آخرش كسے زندہ ازش بيرون نمياد .. ️
فندق_تونم عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 1525 بخدا منم نگرانشونم نمیدونم چرا نمیان 🤦♀️🤦♀️🥺🥺🥺😢 من که دق کردم بخدا😭😭😭😭😭😭ولی لیا رو مطمئن نیستم ولی انیسا شک ندارم باز یه غلطی کرده💔💔💔😭😭😭😭 ما شوخی شوخی میخندیم :)این جماعت فک میکنن خوشحالیم 😂🥀):
فندق_تونم عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 1525 ای کاش شماره ای چیزی ازش داشتی کااااااش عقلم نکشید بخدا شمارشو بگیرم 💔💔💔💔😭😭😭 ما شوخی شوخی میخندیم :)این جماعت فک میکنن خوشحالیم 😂🥀):
ایلدیریم۱۳۷۷ عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 9355 من که دق کردم بخدا😭😭😭😭😭😭ولی لیا رو مطمئن نیستم ولی انیسا شک ندارم باز یه غلطی کرده💔💔💔😭😭😭 ... واای خدااا🤦♀️🤦♀️🥺 هيچـ وقـــت زندگے رو خيلے جدى نگير... آخرش كسے زندہ ازش بيرون نمياد .. ️
ایلدیریم۱۳۷۷ عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 9355 کااااااش عقلم نکشید بخدا شمارشو بگیرم 💔💔💔💔😭😭😭 ای خدا😢😢 هيچـ وقـــت زندگے رو خيلے جدى نگير... آخرش كسے زندہ ازش بيرون نمياد .. ️
فندق_تونم عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 1525 واای خدااا🤦♀️🤦♀️🥺 حالم بده داغونم😭😭😭😭😭😭ب من قوووول داد کاری نکنهههههه😭😭😭😭😭قول داد ما شوخی شوخی میخندیم :)این جماعت فک میکنن خوشحالیم 😂🥀):
فندق_تونم عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 1525 ای خدا😢😢 اصن لیا اینجوری نبود اگه از صبح تا شب نبود بعدش میومد توضیح میداد الان چهار روزه بچم نیس😭😭😭😭😭😭نکنه اتفاقی براش افتاده💔💔💔💔 ما شوخی شوخی میخندیم :)این جماعت فک میکنن خوشحالیم 😂🥀):
ایلدیریم۱۳۷۷ عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 9355 حالم بده داغونم😭😭😭😭😭😭ب من قوووول داد کاری نکنهههههه😭😭😭😭😭قول داد زیر قولش نمیزنه فداتشم توروخدا گریه نکن خودت مریض میشی داغون میشی هيچـ وقـــت زندگے رو خيلے جدى نگير... آخرش كسے زندہ ازش بيرون نمياد .. ️
ایلدیریم۱۳۷۷ عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 9355 اصن لیا اینجوری نبود اگه از صبح تا شب نبود بعدش میومد توضیح میداد الان چهار روزه بچم نیس😭😭😭😭😭😭 ... آره بابا آنیسام سابقه نداشت اینهمه دیر بیاد بلخره تا شب خودشو میرسوند. نه به دلت بد راه نده ایشالا که چیزی نشده هيچـ وقـــت زندگے رو خيلے جدى نگير... آخرش كسے زندہ ازش بيرون نمياد .. ️
فندق_تونم عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 1525 زیر قولش نمیزنه فداتشم توروخدا گریه نکن خودت مریض میشی داغون میشی میشه مگه گریه نکنم😭😭😭😭😭بخدا من همین چن وقت پیش برا قلبم چن روز بیمارستان بستری بودم😭😭😭😭😭الانم قلبم از دیشب درد میکنه😭😭 ما شوخی شوخی میخندیم :)این جماعت فک میکنن خوشحالیم 😂🥀):
ایلدیریم۱۳۷۷ عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 9355 میشه مگه گریه نکنم😭😭😭😭😭بخدا من همین چن وقت پیش برا قلبم چن روز بیمارستان بستری بودم😭😭😭😭😭 ... واای خداااا🥺🥺🥺توروخدا مواظب باش دختر هيچـ وقـــت زندگے رو خيلے جدى نگير... آخرش كسے زندہ ازش بيرون نمياد .. ️
فندق_تونم عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 1525 آره بابا آنیسام سابقه نداشت اینهمه دیر بیاد بلخره تا شب خودشو میرسوند. نه به دلت بد راه نده ایشالا ک ... اره هیچکدومشون سابقه نداشته نیان😭😭😭😭 ما شوخی شوخی میخندیم :)این جماعت فک میکنن خوشحالیم 😂🥀):
فندق_تونم عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 1525 واای خداااا🥺🥺🥺 توروخدا مواظب باش دختر نمیشه عزیزم نمیشهههه😭😭😭😭😭😭مامانم میگه همینجوری بخواد درد کنه بعداز ظهر میریم بیمارستان باز😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔 ما شوخی شوخی میخندیم :)این جماعت فک میکنن خوشحالیم 😂🥀):
ایلدیریم۱۳۷۷ عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 9355 اره هیچکدومشون سابقه نداشته نیان😭😭😭😭 فدات بشم انقد گریه نکن خدایی نکرده واسه خودت اتفاق بدی میوفته هيچـ وقـــت زندگے رو خيلے جدى نگير... آخرش كسے زندہ ازش بيرون نمياد .. ️