2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا کندلا بهترینه و دردشو همه تحمل کردن شمام تحمل میکنی  بعد من میخوام برم سایناشور دوستان کس ...

سایناشور از کندلا بهتره اینجور ک‌گفتن. دردش بسیار بیییشتره. 😊من قشنگ درد میکشیدم.‌ خیلی گرونترم بود خیلی. نمیدونم اونجایی ک‌میرفتم گرون میگف یا کلا گرونتر بود البته شنیدم ک‌ دستگاه گرونی هست

parasoo1989@
یعنی نرم؟ موم بهترشه؟

افرین به دوستمون الکساندر کندلا 

چرا برو زیر بغل و ساق پاهاتم بزن 

خدایی خوبه خب ولی باید مداومت و مقاومت کنی من فراموش کارم ۱ شهریور باید میرفتم 

حتی یادم نبود قرصام رو نخوردم فقط حس میکردم حالم بد وقتی مثل من تعویق بیوفته جواب دهی ضعیفه 

سایناشور از کندلا بهتره اینجور ک‌گفتن. دردش بسیار بیییشتره. 😊من قشنگ درد میکشیدم.‌ خیلی گرونترم بود ...

من چون به خونم نزدیکه و فقط سایناشوره میخوام برم هر کی میشناسه و رفته راضیه خیلی تعریف کرده هر کی نمیشناسه فقط میگه کندلا برو پشیمون میشی بر میگرده دوباره با سایناشور 

من چون به خونم نزدیکه و فقط سایناشوره میخوام برم هر کی میشناسه و رفته راضیه خیلی تعریف کرده هر کی نم ...

ب بدن ربط داره.‌ من با الکساندر و سایناشور رفتم . یجاهایی رو جواب نگرفتم . چندساله میرم. الان دوجلسس با تیتانیوم دارم میرم. ببینم چی میشه. اگه جواب نگیرم برم رازی تو تهران ببینم مشکل این کوفتی چیه.‌

parasoo1989@
من کرج میرم گلم خب سایناشور ۲۰۲۳ الیت پلاس دوتا طول موج اندی یاگ والکس داره سیستم خنک کننده سری جدا ...

یه جا رو میشناسم سایناشور الیت پلاس داره سعادت اباد

ولی میگن برای تغییر دستگاه باید دوماه استپ کنی