2777
2789
عنوان

میخوام جدا شم

336 بازدید | 18 پست

افسردگی هم دارم .حس میکنم به پوچی رسیدم .

ترس دارم .درد دارم .

اینم بگم دوران عقد میخوام جدا شم دوسش ندارم به اصرار خانواده رفتم جلو و حسم بدتر شد .

نمیدونم چجور با قضاوت ها و سرزنش ها کنار بیام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه می دونی واقعا دلت باهاش نیست به هیچکس اهمیت نده 

گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...

فکر قضاوت هارو نکن ازدواج کنی این قضاوت ده برابر میشه 

بچه داشته باشی از طرف اون قضاوت میشی عمرت و هدر نده اگ مطمئنی ته این زندگی جداییه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

برو روانپزشک من نامزدم احتمال جدایی میدم ولی دکترم هنوز امید میده بهم برو به هزینش می ارزه 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

چرا خانوادت همچین کاری کردن آخه... 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
برو روانپزشک من نامزدم احتمال جدایی میدم ولی دکترم هنوز امید میده بهم برو به هزینش می ارزه 

رفتم اونا هم میگن از اول حسی نبوده معلومه الان بدت میاد چند ماه زیر نظر مشاور بودم اونم گفت جدا شو . دوتا دیگه هم رفتم این رو گفتن