2777
2789

بزن👍

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آره الان خیلی باب شده. خودم اگه جایی باشه میخوام بخرم تست کنم ببینم چیه مزش😂

برای آنهایی که تو را نفرین می‌کنند خیر و برکت بخواه و به کسی که از تو نفرت دارد محبّت کن و برای کسی که موجب رنج توست دعا کن، از این راه به آسایش و آرامش درونی خواهید رسید. خدایا شکرت
بیا ازم بخر پس🤣

کدوم شهری؟ 

برای آنهایی که تو را نفرین می‌کنند خیر و برکت بخواه و به کسی که از تو نفرت دارد محبّت کن و برای کسی که موجب رنج توست دعا کن، از این راه به آسایش و آرامش درونی خواهید رسید. خدایا شکرت
موچیییی😍 فروش خوب نمیدونم چون گرونه ولی خوشمزس,😋😋

اتفاقا با قیمت مناسب باشه خ فروشش بیشتره خیلیا بخاطر علاقه ب کره ایها هم ک شده میخوان امتحان کنن ولی بی مایه فطیره سختم هست درست کردنش 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز