2821
2789
عنوان

دلم گرفته...

124 بازدید | 14 پست

برای تاپیک قبلی که گفتم معلمم برای شوخی منو زد 

الان با اینکه میدونم شوخی بوده ولی انگار افسرده شدم اصلا حس و حال هیچ چیزی رو ندارم دستام یک کمی میلرزه میشه بگید چکار کنم از این حال در بیام:)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یعنی چی همچین حقی نداره

میدونم همه هم همینو میگن ولی دیگه اگه حالا چه با من چه با دیگری باز همچین کاری کرد دیگه اون موقع من میدونم و اون و مامانم

عب نداره بابا  منم سرکلاس یکی دیگ حرف می‌زد از من نمره کم می‌کرد چون دوسم داشت و باهام شوخی دا ...

خب نه من دانش آموز جدید بودم و میدونست من اهل شوخی نیستم و اینا ولی با منم این شوخی ها کرد 

خب نه من دانش آموز جدید بودم و میدونست من اهل شوخی نیستم و اینا ولی با منم این شوخی ها کرد 

خب اگ خیلی مهمه ب والدینت بگو برن ب مدیر بگن ک دیگ کسیو حتی ب شوخی نزنه

نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم
 اون موقع جواب میدادی باهاش برخورد جدی میکردی هیچی نگفتی دیگ ولش کن غصه نخور ولی ایندفه اینکارو ...

امیدوارم اشکی که اون لحظه تو چشمام جمع شده بود رو ببینه حتی دوستم که از من خیییلی دور تر میشینه هم اون اشک رو دید امیدوارم اونم دیده باشه

خب اگ خیلی مهمه ب والدینت بگو برن ب مدیر بگن ک دیگ کسیو حتی ب شوخی نزنه

نه خب من همچین شخصیتی دارم که همه چیو همون لحظه میگم به احتمال زیاد هفته دیگه که باهاش دوباره کلاس داریم اگه کوچک ترین کاری کنه که من خوشم نیاد میرم میگم 

امیدوارم اشکی که اون لحظه تو چشمام جمع شده بود رو ببینه حتی دوستم که از من خیییلی دور تر میشینه هم ا ...

غصه نخور مام کتک خوردیم جلو همه تحقیر شدیم کلی گریه کردم منم چون ریاضی ننوشته بودم یه مشت عقده ای میشن معلم همین میشه باید تست روانشناسی ازشون بگیرن 

غصه نخور مام کتک خوردیم جلو همه تحقیر شدیم کلی گریه کردم منم چون ریاضی ننوشته بودم یه مشت عقده ای می ...

دقیقا جالبه که مدیرمون میگه ما بهترین معلم هارو براتون اوردیم البته درسته همه معلما از نظر تدریس خوبن ولی از نظر اخلاق ....

همش سعی میکنم هواس خودمو پرت کنم مثلا عصر با اینکه اصلا حوصله نداشتم به زور رفتم بیرون توی همین یک ساعتی که بیرون بودم چند تا تجربه جدید گرفتم ولی همش اون صحنه ای که برای اولین بار یه معلم منو میزنه یادم میاد دلم میگیره

دقیقا جالبه که مدیرمون میگه ما بهترین معلم هارو براتون اوردیم البته درسته همه معلما از نظر تدریس خوب ...

اصلش همون اخلاق وقتی اخلاق معلمی خوب نباشه دلت نمیخاد بری سرکلاسش دلت نمیخاد گوش بدی به درسش

اصلش همون اخلاق وقتی اخلاق معلمی خوب نباشه دلت نمیخاد بری سرکلاسش دلت نمیخاد گوش بدی به درسش

دقیقا معلم ریاضی مون خیلی آدم خوبیه خیلی مهربونه خیلی باهامون خودمونیه و همه مون که از ریاضی فراری بودیم الان عاشق ریاضی هستیم 

رفتار و شخصیت یه معلم در ذهن بقیه خیلی مهمه مثلا من خودم فقط هدفم اینه که معلم کلاس سوم شم چون اون معلم کاری کرد که من عاشق اون کلاس شم و الان میخوان راهش رو ادامه بدم

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز