2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکستن😞

73 بازدید | 2 پست

من توی خونه نمیگم خیلی کار میکنم ولی همیشه در حد توانم کمک میکنم 

مثلا دو روز پیش با هم خونه رو تمیز کردیم .خونه هم بزرگه 

بعدش دیروز ۴ساعت سبزی پاک کردم (ساعت گذاشته بودم ببینم چند ساعت میشه )کلاسمم به خاطر اینکار نرفتم 

ظرفی اگه باشه میشورم نمیگم همیشه میشورم ولی میشورم کم و بیش ،خلاصه کاری هم بخواد براش انجام میدم .

بعد اون وقت ما یه دوست خانوادگی داریم رفته بودیم رستوران شون همشون هم داعم اونجا ینی تو خونه نهار و شام تعطیل تو همین رستوران میخورن همیشه 

بعد اون وقت مادرش برگشته میگه نگین جان خیلی تو خونه زخمت می‌کشه 😐

در حالیکه نگین اصلا خونه نیست یه ماشین دستشه و ۹۰درصد مواقع رستوران تشریف داره اونجا هم کاری نمیکنه ها فقط بعضی وقت پشت میز میشینه .

بعد مامان منم برگشته گفته نه مهسا کاری نمیکنه تو خونه 😐😐😐😐😐😐

به کار های خونه علاقه ندارم 😐

ببینید ینی چقدر منو آورده پایین 😐انقدر ناراحت شدم انقدر ناراحت شدم هستید بقیه شو بگم ؟؟؟😐

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

این قسمت رو مامانم تعریف میکرد تو خونه 😐

بعدش مادر نگین  گفت آره جاریم می‌گفت که ر مربی رانندگی مهسا  و من یکی بودش (جاری شو میشناسم وکم و بیش در ارتباط هستیم )اره برگشته گفته مامان مهسا  بهش هیچی یاد نداده 😐😐😐

من ۷سال پیش گواهینامه گرفتم 😐 و اینکه من با جاری اون نمی‌رفتم اصلا من جاری اونو اونجا ندیدم 

گفتم مامان به غیرتت برنخورد ؟؟😐😐چیزی نگفتی ؟مثل بز نگاه کردی تو هم 😐😐😐

ناراحت و عصبانی نشذی چرا پشت سر من و تو حرف زده 😐🍂

انقدر ناراحتم ینی خدا می‌دونه 😞

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان