پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی
موی فر تا زمانی که خیس باید با انگشت یا برس شونه کرد. وقتی خشک شد دیگه نباید شونه بزنی چون وز میشه. بعد من خودم ژل بذرکتان درست میکنم میزنم که حالتشو نگه داره. موس مو و کرم مو هم میتونی بزنی
برای آنهایی که تو را نفرین میکنند خیر و برکت بخواه و به کسی که از تو نفرت دارد محبّت کن و برای کسی که موجب رنج توست دعا کن، از این راه به آسایش و آرامش درونی خواهید رسید. خدایا شکرت
برای آنهایی که تو را نفرین میکنند خیر و برکت بخواه و به کسی که از تو نفرت دارد محبّت کن و برای کسی که موجب رنج توست دعا کن، از این راه به آسایش و آرامش درونی خواهید رسید. خدایا شکرت
سلام عزیزم منم موهای فر دارم و همش درگیر بودم یکی از دوستام منو برد مرکز فرفری سنتر برای مشاوره . ببین یعنی هم موهام احیا و ابرسانی شد و هم فر موهام یکدست و جذاب شد. دیگه مشکل شونه کردن ندارم.فرفری سنتر هم موهای مشتریا رو فر میکنه هم برای فرفریا خدمات زیبایی و مراقبتی داره. خیلی خوبه
سلام ببین موی فر باید حتما روتین درست داشته باشه چون وز و بد حالت میمونه بدون اینکه چیزی بزنی . پس سعی کن تا موهات آسیب ندیده با مشاوره از مرکز فرفری سنتر محصولات مراقبتی تهیه و استفاده کنی