2821
2789
عنوان

سرماخوردگی

97 بازدید | 13 پست

من چندروز پیش سردرد شدید با حالت تهوع داشتم تا دو روز بعدش دوروز خوب شدم الان از ظهر گلوم خیلی خشک شده و درد میکنه و آبریزش شدید گرفتم دستمال هی باید تو دستم باشه بی اندازه عطسه میکنم پشت سر هم هر نیم ساعت بیشتراز بییت تا عطسه میکنم چی کنم خوب شم خیلی حالم بدم نمیتونم دارز بکشم از گلو درد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام  عزیزم   خوبی    کلی گشتم تا توی تاپیکهام پیدات کردم گفته بودی که پسرتون نزاشتی بره کلاس اول و خودت بهش درس دادی 

منم میخوام همینکارو بکنم   به نظرت مشکلی براش پیش نمیاد 

خیلی نگرانم    تو رو خدا جوابمو بده

سلام  عزیزم   خوبی    کلی گشتم تا توی تاپیکهام پیدات کردم گفته بودی که پسرتون نز ...

سلام مرسی من نوشته بودمش غیر انتفاعی که گیر ندن به خاطر غیبت.بعد خودم تو خونه با پیج های اینستاگرام و گوگل از معلم بهتر درسش دادم تو مدرسه ام موقع امتحانات شد شادگرد نمونه از بچه های کلاسم بالاتر بود خدارو شکر الان هیچ مشکلی برا کلاس دومشم نداره همه رو میدونه.ولی خیلی وقت ازت میگیره من پاگیر این شدم پارسال .الان روز اول مهر رفت کتاب گرفت با مریضی برگشت هنوزم نزاشتم بره این ویروس خیلی بدتر از قبلیاست یه هفته اس هنو خوب نشده تا خونه بود خوب بود تا رفت کتاب گرفت با تب و گلو درد اومد

سلام مرسی من نوشته بودمش غیر انتفاعی که گیر ندن به خاطر غیبت.بعد خودم تو خونه با پیج های اینستاگرام ...

ممنون از اینکه جوابمو دادی 

منم الان پسرم مریضه 

دارن لوحه ها رو یاد میدهند معلمش ادیت نیکنه میگه بلید یه شکل و زیر هم و هم انداره باشند 

به شما هم همینقدر گیر میدادند یا شانس  منه ؟

عزیزم صدا کشی و بخش هر کلمه رو چه جوری یادش دادی اخه 

توی اینستا هست همه ی اینا 

الهی هر چی خوبیه نصیبت  بشه همه اون کانالها و پیج هارو برام بفرست 

مدیونت میشم 

از دارم متنفرم به دم نوش هام آلرژی دارم مصرف کنم بدتر میشم خدا خسته شدم 

سلام عزیزم. شما تو تاپیکاتون گفتید که پسرتون رو حساسیت زدایی کردین ، دختر منم ۶ سالشه حساسیت شدید به لبنیات داره آنافیلاکسی میشه ، شما کدوم بیمارستان و تحت نظر کدوم دکتر انجام دادید که منم ببرم دخترموببرم ، ممنون میشم جواب بدین 

سلام عزیزم. شما تو تاپیکاتون گفتید که پسرتون رو حساسیت زدایی کردین ، دختر منم ۶ سالشه حساسیت شدید به ...

سلام من الرژی به گندم و جو داشت گلوتن.ببمارستان طبی کودکان دکتر نیما پروانه

سلام من الرژی به گندم و جو داشت گلوتن.ببمارستان طبی کودکان دکتر نیما پروانه

بی زحمت یه اطلاعات کلی میتونی اینجا بزاری ، به درد کسی مثله من میخوره ، دختر منم آلرژی به لبنیات داره گفتن تنها راهش حساسیت زداییه ، منم می‌خوام ببرم انجام بدم دکتر موحد گفت سه ماه دیگه ، می‌خوام بدونم اونجا کسی رو دیدین که حساسیت زدایی لبنیات انجام بده ؟ یا 

بی زحمت یه اطلاعات کلی میتونی اینجا بزاری ، به درد کسی مثله من میخوره ، دختر منم آلرژی به لبنیات دار ...

بله تو همون اتاق ما بکی بود بچشو که اورد بهش تا لبنیات دادن استفراق کرد مادره تحمل نکرد جمع کرد رفت اونجا باید تحملت زیاد باشه دستپاچه نشی حول نکنی بترسی خودشون همیشه کنارشون سیتریزن پردنیزول اپی نفرین هست مواقع خواص همون انفلاکسی.از روز اول از یه سر انگشت شروع میکنن واکنش و ببینن و بهش دارو خوراکی و تزریقی میدن روز له روز اون مواد که حساسیت داره رو بیشتر بهش میدن در کنارش بهش دارو میدن تا بینم بدنش تا چقدر جواب میده برا من تا هفتادو پنج گرم نون که میشه پنج گرم گلوتن جواب داد که همونم خودش زیاده .و اینکه بیشتر کارشون همون امپول زولیر هستش که دوماه قبل میزنن و چهار ماه بعد

چند روز بستری شد ؟ بعدش چند وقت یه بار بردینش 

یه هفته بستری بود بخش آلرژی و ایمونو لوژی.من کل سال گذشته از مهر تا دو ماه پیش هرماه میبردمش اما الان گفته هر سه ماه یه بار من هر ماه از شهرستان باید میومدم سختم بود

چند روز بستری شد ؟ بعدش چند وقت یه بار بردینش 

فقط شش ماه امپول طول میکشه که باید هر ماه بزنه که گیر اوردن امپول خودش به پروژهستش اگه براتون نوشت فگالکی نگردیید برنامه تی تک به انگلیسی بنویس دانلود کن مال داروهای خاص هستش تو اون مینویسه کجا هستش.فقژم سویسی لخر ایرانی نخر ایرانی دوماهه وارد بازار شده هنو دکترام نمیدونن خوبه یا نه.دارو خونه نظری فرد بیماران خاص تو نجات الهی فقط میتونی گیرش بیاری اونم با نیخه فوق تخصص و شناسنامه پدر .هردونه سوئیسی سه و هفتصد بود تا ماه قبل الان نمیدونم چقدره ولی ایرانی یک و هشتصد.که برا تمام حساسیت زدایی ها گفت باید این زولیرو برنن

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز