2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما صرع داشتی لوبل میخوردی؟

منم لوبل میخورم

🔺کاربری دست دو نفره.                                          اگه فردایی باشه من با تو میسازم                                  برد من وقتیکه به تو میبازم                                         توی این روزای شوم شده کل آرزوم                                روز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت                             بین دستات برسم به اوج پروازم🖤
بیشتر ببینید

آره تقریبا ۳ ساله که میخوردم والان خداروشکر یک ماهه دکترم قطع کرد و گفت دیگه نیازی نیست بخوری. ۳سال پیش حالت تهوع شدید گرفتم بعدش رفتم خواب کما...نمیدونم چی شد بعد از چند هفته فهمیدم که خونریزی مغزی کردم ...ام آر ای آنژو انجام دادم دکتر گفت یک ناهنجاری مادرزادی بوده.....عمل م کردن ....اولاش کلی قرص میخوردم ....لوبل هم شب هم روز....کم کم خوب شدم ...همیشه سردرد های شدید داشتم اهمیت نمیدادم ...

من شبی یک عدد قرص لوبل ۵۰۰میخورم قصد بارداری هم دارم.... تحت نظر دکترمغزاعصابم ....دکترم گفته اشکالی ...

سلام خوب هستید توروخدا پیاممو دیدی میشه جواب بدید توروخدا؟شما تو‌تایپکی گفتید ناهنجاری مادرزادی داشتید توروخدا میشه بپرسم چه ناهنجاری؟؟رگ هاتون یا مغز؟

دکترم گفت مادرزادی .... همیشه سردرد داشتم و با یک قرص خوب میشدم.....اهمیت نمیدادم تا اینکه خونریزی مغزی کردم و کما.....حالم خیلی بد بود در حد مرگ.....خدا یه فرصت دوباره بهم داد.....خداروشکر الان کاملا خوب شدم و نیازی به قرص هم ندارم.....۲ تا فرزند سالم دارم گفتم دکتر احتمال داره بچه هام از من مریضی بگیرن گفت نه.....نگران نباش ....فقط امیدوار باش....سعی کنید تو محیط های شاد باشید....از استرس و غم دور باشید....

دکترم گفت مادرزادی .... همیشه سردرد داشتم و با یک قرص خوب میشدم.....اهمیت نمیدادم تا اینکه خونریزی م ...

سلام عزیزم خداروشکر که خوبی خدا بچه هاتون رو براتون حفظ کنه...خب توروخدا این ناهنجاری مال چی بود ناهنجاری رگ هاتون بودش یا مغز بودش؟؟

دکترم گفت مادرزادی .... همیشه سردرد داشتم و با یک قرص خوب میشدم.....اهمیت نمیدادم تا اینکه خونریزی م ...

من بخاطر سردردم ام آرای مغزی دادم دادم سالم بود خداروشکر فقط گفت میگرن وسینوزیت دارم...اما ام آروی یعنی مال رگها رو انجام دادم اونم خداروشکر نوشته جریان خون مغز طبیعی هستش فقط یکی از رگهای گردنم سیاهرگ هام مادرزادی باریک هستش اما مشکلی نداره چون تخلیه خون مغزت نرمال هستش رگهای دیگه کمکی میکنن‌وسردرت ربطی بهش نداره بخاطر میگرن هستس...حالا میخواستم بدونم توروخدا شما ناهنجاری مادرزادی چی بوده مغزی بوده یا مال رگها بوده تنگی رگ بوده یا چی

من بخاطر سردردم ام آرای مغزی دادم دادم سالم بود خداروشکر فقط گفت میگرن وسینوزیت دارم...اما ام آروی ی ...

باور میکنی اونجا دیگه واقعا نمیدونم...شوهرم میگفت رگ ت مادر زادی کج....چیزی که دکتر بهش گفته بود....الان خداروشکر خوب شدم...دکتر بهاروحدت متخصص مغز عصاب منو عمل کردن مشهد.....نگران نباش خوب میشی...فقط سردیجات نخور....چیزای مقوی با طبع گرم بخور....حرص جوش نخور....زیاد هم گوشی استفاده نکن....☺🤗

یعنی شکر خدا 😍 هیچکس از خانم های محترم باردار قرص لوبل نمیخورند؟؟؟؟؟😐🤨🤔

من خاهرم میخوره گلم..بچه هاش خوبن سالمن ولی بازم مشورت کن..البته خاهر من سر بچه دومیش تا ای سی یو رفتاا ب علت های دیگ ولی برای همین صرع بود..چون خاهرم رسیدگی نکرد تحت نظر نبود اصلاااا یهویی رفتن بیمارستان و سز شد..ت نکن میخایی باردار بشی..زیر نظر متخصص اعصاب و زنان باش حتما..هرچی میگن گوش کن ..موفق باشی