2777
2789

بنظرم هرچیزی که به ذهنت میرسه(ورزش خاص.نقاشی. موسیقی.شیرینی پزی.سفرهای یه روزه مثلا اخر هفته ها و...) رو یه مدت کوتاه امتحان کن..با هرچی حال کردی ادامش بده

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید ببینی چی دوست داری به دست بیاری

هیچی

درس خونده ام تموم شده شغل دارم همسر دارم

دیگه هدف ندارم که واسش تلاش کنم

از,زندگی سیرم

واسه چی تلاش کنم

روزام پوچ میگذره

بنظرم هرچیزی که به ذهنت میرسه(ورزش خاص.نقاشی. موسیقی.شیرینی پزی.سفرهای یه روزه مثلا اخر هفته ها و... ...

مثلا باشگاه میرم میگم یعنی چه بشه

بدون انگیزه باشگاه میرم 

بدون انگیزه با دیگران حرف میزنم

دلم شاد نیس

من خودم سعی میکنم خیلی تو خونه نمونم..تازه من مجردم اگه نامزد داشتم باهاش  در حدی که زمانم اجازه بده خوش میگذروندم 

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
من خودم سعی میکنم خیلی تو خونه نمونم..تازه من مجردم اگه نامزد داشتم باهاش  در حدی که زمانم اجاز ...

قبل نامزدی مثل تو فکر میکردم بعد عقد از بس دلمو شکونده نمیخام ببینمش

هیچی درس خونده ام تموم شده شغل دارم همسر دارم دیگه هدف ندارم که واسش تلاش کنم از,زندگی سیرم واسه ...

با همسرتون وقت بگذرونید

مجله بخونید سعی کنید هنرهای جدید یاد بگیرید

یه کانال درست کنید و دانسته های خودتون رو توش بزارید

شما باید وقتتون رو پر کنید

یه کار طولانی مدت و پر از هیجان رو پیدا کنید به فرض میگم مثل کسایی که می‌خوان بدن ۶ تیکه داشته باشن یه همچین چیزایی

هر چقدر گل دادیم خار شدی، آخرش دستی یه چیزی هم بدهکار شدیم
مثلا باشگاه میرم میگم یعنی چه بشه بدون انگیزه باشگاه میرم  بدون انگیزه با دیگران حرف میزنم د ...

به تازگی اینجوری شدی؟
بعد از اتفاق خاصی این حالت بهت دست داده؟
شاید افسردگی خفیف داشته باشی
شغلتو دوست داری؟ مثلا خیلیا محیط کاریشونو دوست ندارن همین باعث بی انگیزگیشون میشه

سگ رو میخام ببینم همسرمو نبینم از,دنیا سیرم کرده

خب پس شما باید اول مشکلتون رو با همسرتون حل کنید بعد به فکر چیزایی که گفتم باشید 

هر چقدر گل دادیم خار شدی، آخرش دستی یه چیزی هم بدهکار شدیم
به تازگی اینجوری شدی؟ بعد از اتفاق خاصی این حالت بهت دست داده؟ شاید افسردگی خفیف داشته باشی شغلتو دو ...

۷ ماه اینا سر مسئله ای استرس کشیدم

استرسم نسبتا تموم شده ولی این بارحال دلم خوش نیس حالت افسرده شده ام

قبل نامزدی مثل تو فکر میکردم بعد عقد از بس دلمو شکونده نمیخام ببینمش

ای وای...چون تجربه زندگی مشترک ندارم خیلی در این باره نمیتونم نظری بدم اما شاید دلیل بی انگیزگیت همین باشه..به هرحال یک انتخابی داشتی . یه زندگی رو شروع کردی که خیلی موفق نبوده...اگر میتونی سعی کن با کمک مشاور یا یه فرد باتجربه و عاقل این مشکلو حل کن(حالا یا با همسرت به نتیجه خوبی میرسی یا طلاق میگیری ) اما لطفا نزار همینجوری حست بمونه بنظرم ممکنه دلیلش این باشه

ای وای...چون تجربه زندگی مشترک ندارم خیلی در این باره نمیتونم نظری بدم اما شاید دلیل بی انگیزگیت همی ...

قبل نامزدی برای ازدواج دلخوش بودم ازدواجم اینطوری شد از,دنیا سیر شدم