2777
2789
عنوان

هرچی فکرکنی همون میشه

319 بازدید | 12 پست

دیروز میخواستم برای باراول برم جایی آرایشگاه وکس کنه صورتمو.توراه داشتم فکرمیکردم که بهش بگم مدل عروس نمیخوای من مدلت بشم؟اخه به اینکارعلاقه دارم.بعد گفتم نه بابا یه وقت میگه نه ضایع میشم.و نگفتم.

پاموکه گذاشتم آرایشگاه،آرایشگره وقتی داشت وکس میکرد،گفت:تومدل آرایشه من نمیشی؟فیست مناسب اینکاره.

ومنی که سیسشو گرفته بودم که مثلا دلم نمیخواد🤣.یکم چسی طور نگاش کردم گفتم بدم نمیاد.

گفت شمارتو بده فلان روز زنگ میزنم.

خیلی عجیب بودبرام که به جای اینکه خودم حرفی بزنم اون گفته

توزندگیم انقدر وجود خدارو حس کردم که حدنداره، خدایاشکرت 💙

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوش به حالت ارزومه منم حاجتمو بگیرم

روی کاغذ نوشتیش؟

من پارسال ۴تا موضوع رو نوشتم و گذاشتم لای قرآن،برآورده شدن امسال.

بنویس خدابزرگه

روی کاغذ نوشتیش؟ من پارسال ۴تا موضوع رو نوشتم و گذاشتم لای قرآن،برآورده شدن امسال. بنویس خدابزرگه

وای  باورم نمیشه میشه بیشتر توضیح بدی درباره قانون جذب اینا من انقد گره تو کارمه و انقد بد بین شدم واقعا خیلی دوست دارم خوش بین باشم

وای  باورم نمیشه میشه بیشتر توضیح بدی درباره قانون جذب اینا من انقد گره تو کارمه و انقد بد بین ...

توی همین نی نی سایت گفته بودن امشب دوازده شب همه بنویسین ویه صفحه ازقران رو گفتن بزارین لای اون.من نوشتم به دخترخالمم خبردادم.اونم به خواستش رسید.

توهم حالا امتحان کن وقتی نمیگیره ازت

نه نخوندم.فقط نیت کردم و روکاغذنوشتم وگذاشتم لای قرآن

سلام شب خاصی داره یا۱۲ هر شب باشه فرق نداره؟ خوشحالم به ارزوهات رسیدی . منم یه حاجت دارم چندوقتیه تو فکرم افتاده ولی مقدماتش فراهم نیسن اما نمیدونم چرا باوردارم انجام میشه 🥰