2777
2789
عنوان

درد سینه

45 بازدید | 4 پست

سلام خانما من مجردم ۲۱سالمه از ماه پیش ک پریود شدم سینم تیر میکشه سینه چپم تا ۵،۶ روز بعد پریودم بعدش درد کرد دردش میزد به زیر بغلم رفتم ماما معاینه کرد گفت توده ای نیس سونو مینویسم اگه خوب نشدی برو من شدم ولی ۲ روز پیش باز استرس گرفتم حس میکنم یه چیزی توپ کوچیک از این ور میره اون ور مامانم میگه قبل قاعدگی عادیه  بعدش چیزی حس نکردم ولی بعضی وقتا درد میکنه. سینه چپمه وکوچک شده هم لاغر شدم نمیدونم برا اونه یا نه ولی سینه راستم بزرگه علائم سرطان رو ندارم ولی کوچیکه بعضی وقتا نوک سینه فرو میره داخل ولی بعدش درست میشه نه تورم دارم نه ترشحی نه پوست پرتقالی نه فرورفتگی نوک ولی نگرانم 🥲🥲🚶🏻‍♀️🤦🏼‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست عزیز شما درد سینتتون از چی بود؟خوب شد؟چیکار کردین خوب شدین؟

رفتم پیش ماما گف توده ای نیس ولی من میترسیدم رفتم سونو اونم گف چیزی مشاهده نشد از استرس بود