2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید

82 بازدید | 20 پست

باسلام راهنماییم کنید بارلم چن ماهه کات کردم دوروزپیش زنگ زدهرچی گفتم الو جواب نداد خیلی دلم براش تنگ شده بنظرتون الان بهش زنگ بزنم بگم زنگ زده بودی نتونسم بهت زنگ بزنم الان فرصتش پیش اومد 

چکارکنم بزنم یان؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ بزن، اون بندخداهم دلش تنگ شده زنگ زده صداتو بشنوه ولی غرور اجازه نداده بهش ک حرف بزنه

الان بهش زنگ زدم گفت بله بفرمایید گفتم زنگ زده بودی دوروزپیش گف شایداشتبا شده

زنگ بزن، اون بندخداهم دلش تنگ شده زنگ زده صداتو بشنوه ولی غرور اجازه نداده بهش ک حرف بزنه

خیلی دوسم داشت جونشم میدادولی بهونه کردم واینا الان اینجوری باهام رفتارمیکنه

گفتم اها باش خدافس قبلش گفتم کارداشتی زنگ زده بودی گف ن اشتباشده

من دستم خورد پیامارو حذف کردم اینجا تو تاپیکت بقیه حرفامو میزنم😂

به نظر من با توجه به تجربه شخصی خودم مردا وقتی میان برا عذرخواهی و اینکه بگن شرمنده و پشیمونن یا چمیدونم دلشون تنگ شده خصوصا اونا ک میدونی غرورش اجازه نمیده حرف بزنه اما تو فهمیدی نیتش از زنگ زدن چی بوده 

اگه میخوای بمونه یا حرف بزنه نباید طوری برخورد کنی ک پس بکشه مثلا اینکه برگشتی بهش گفتی کار داشتی زنگ زدی؟ خب تصور کن چقدر سخته طرف بگه حرف دلشو تو باید یجوری شرایط اینکه برگرده و راحت حرف بزنه رو فراهم میکردی مثلا خیلی اروم حال احوال میکردی ببینی چطوری جواب میده نمیدونم لحن حرف زدنت چطور بوده ولی انگار گارد داشتی یا بی تفاوت رفتار کردی نسبت بهش اینجور م نوشتی

من بهونه کردم اون بخاطرم یکماه تمام گموگورشد رف ک کسیم ازش خبرنداشت

نمیدونم مدت رابطتون چقدر بوده و واقعا چقدر جدی بوده اما اگر میدونی طرفت خیلی جدی بوده برای ازدواج و خاطرتو میخواسته ارزششو داره غرورو بزاری کنار عذر خواهی کنی اگه بتونی یه قرار حضوری هماهنگ کنی به خودتم خیلی برسی و اونجا از دلش دربیاری عالیه میتونی پشت تلفن هم نگی ک برای چی داری قرار میزاری باهاش که کنجکاو شه و حتما بیاد این بهترین کاره از نظر من و اینکه اجازه نده دور بودنتون از هم طولانی بشه اگر هم شرایطشو داشتی از مشاور کمک بگیر هر چند به نظرم مشاور هم میگه اگه واقعا میخوایش باید عذر خواهی کنی دیگه

من بهونه کردم اون بخاطرم یکماه تمام گموگورشد رف ک کسیم ازش خبرنداشت

و اینم که بهم گفتی بهت گفته جلو خانواده کوچیکش کردی فلان 

میتونی بعد اینکه باهاش حرف زدی بری با یه گل پیش خانوادش و بگی ک اشتباه قضاوتش کردی اینجوری مهرت به دل اونام میشینه بیشتر

و اینم که بهم گفتی بهت گفته جلو خانواده کوچیکش کردی فلان  میتونی بعد اینکه باهاش حرف زدی بری ب ...

داداشش اگ بفهمه نمیزاره حتی چن وقت پیش تهدیدم کرد گ میاد ب بابام میگ فک کنم بخاطراینک بهش نزدیک نشم