2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دور از جونت

فداتشم وای خیلی اذیتم چند روزه انگار تریلی روم رد شده 

تمام وجودم درد می‌کنه نفس تنگی حال بد جیگرم خون شده

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️

آب هویج طبیعی 

آب سیب یا پرتقال طبیعی 

دمنوش آویشن 

عصاره گوشت

متاسفانه باز داره شیوع پیدا میکنه

ماسک بزنین 

وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

درمان خونگیش چیه دکتر رفتم قرص و امپولو سرم داد ولی فایده نداره

درمان خونگی که نداره 

من یه پیج پزشکی فالو داشتم گفتن کرونا هست! و من خودم دو هفته پیش درگیر شدم استامینوفن تزریقی داخل سذم گرفتم اصلا انگار نه انگار 

این پیجه هم دقیقا گفته بود استامینوفن جواب نمیده! 

خلاصه بدن درد کشت منو 

اخر سر من ازیترومایسین خوردم و یک هفته کامل و شدید درگیر بودم، همه دارن سرم می گیرن بهتره شما هم سرم بگیری

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
سرم دکتر داد بهم زدم  ولی فایده نداره جونم ب لب رسیده

من از درد ۲۴ ساعت پشت سر هم نتونستم بخوابم و ناله می کردم 

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده