2777
2789
عنوان

کامن زدم بر شپش😰😓

18797 بازدید | 92 پست

دوستان توروخداااااا بیاید بگید چیزی نمیشه سرخودمو پسرم شپش زده کلافه شدم هرچندماه یبار میزنیم نمیدونم از نزدیکا کسی داره یا چی مگ میشه اخه این همممه خسته شدم منم....برداشتم کامن زدم سر خودم و پسرم......اصلا ب چشممون نخورد زود شستم دوسری هم شامپو زدم بعدش.....تو نی نی سایت زده میکشه 

یعنی چی اخه 😰😰😰😰 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سزنش نکن یعنی اتفاقی میفته استرس گرفتم

عزیزم‌من خواهرم داشت نزدیک‌۹ماه درگیر بود

اخرش اسپری ضد شپش‌پرایم زد

الهی و ربی من لی غیرک. بالخره توی یک روز بارونی ☔️ ساعت 8صبح رفتم تست بتا دادم و درتاریخ19اسفند 1403 فهمیدم مامان شدم😍😍اونم بعد از5ونیم سال انتظار...تاریخ 27اسفند رفتم ساک حاملگی دیدم نی نی جاش حسابی خوب و راحت بود...1فروردین لکه دیدم و بازرگانی رفتم سونو دکتر گفت یه جنین دارای ضربان 🫀 قلب 😍 و یه هماتوم جزئی...6فروردین بازم رفتم ببینم هماتوم تموم شده که اثری ازش نبود و کنجد مامان شده بود لوبیا😍 16 فروردین اولین بار صدای قلبشو شنیدم دورش بگردم بمونی برامون...بابات عاشقته تاتو بیای خیلی انتظار کشیده ان شالله این حس قسمت همه منتظرا...من بعد از سه بار آی واف و سه بار پانکچر با اولین انتقال دکتر علیرضایی مرکز مام مامان شدم

ببین ازاون شامپو مدلا که میمونه روسرت بعدمیشوری اونارو بزن هرچی داره میکشه بعدشم سرکه بریز روسرت تا کف سرت یه نایلون سیاه بکش دوساعت بمونه رو سرت بعد با شونه مخصوص شپش فلزی شونه کن موهاتونم بااتو مو صاف کنید

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

از کجا فهمیدی شپش داری منم سرم خیلی میخاره نکنه منم دارم

خیلی میخارید خیلیییی یکسرع دستمون تو موهاموم بود از کی نفهمیده بودم بزرگ شده بود یکیش قشنگ اومد تو دستم منم ترسیدم اینکارو کردم