2789
عنوان

ورم بینی

127 بازدید | 5 پست

من بینیمو شهرستان عمل کردم دکترش بینی همه ی دوستامو عمل کرده بود و همه هم خوب شدن با اینکه نسبت به شهرستان از همه جا گرون تر بود اما چون خروجی کارشون زیاد دیده بودم اطمینان کردم و عمل کردم باید قبلش بگم که ببینیم یه انحراف ریز داشت سرشم یکم پایین بود وقتی می‌خندیدم ولی زیاد بزرگ نبود الان یه هفته س که عمل کردم انگار که یه بادمجون کاشتم وسط صورتم اینقدر که ورم کرده دکتر بهم میگه بعد یک سال می‌خوابه ورمش خودم نه بین کسانی که پیش این دکتر عمل کردن نه بین هر کسی که دماغشو عمل کرده بینی ندیدم که اینقدر بزرگ باشه اینم بماند که دکتر قبل عمل بهم گفت35 میلیون ولی بعد عمل راحت حرفشو تغییر داد و دستمزدشو کرد 50 میلیون . واقعا موندم چیکار کنم خیلی خجالت میکشم خونوادمم مدام بهم میگن این چه دکتری بود تو پیدا کردی  که اینهمه ازت پول گرفت آخرشم دماغتو بزرگتر کرد

تعداد رای : 2
نظرسنجی
ض
1
50%
ض
1
50%

اولا بعد یک هفته اصلا دماغ ادم مشخص نمیشه کارش چجوریه

دوما وقتی طی کردی نباید پول اضافه میدادی میگفتی ندارم 

خودت لاکچری بازی در آوردی اونم کرده تو پاچت تا جایی ک جا داشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا منم خیلی ورم کرد خیییییییلی ها

اصلا ن قوسی معلوم بود ن چیزی کلا شبیه خیار سالادی بود

یا شبیه رون مرغ!!!!!

بعدش کم کم معلوم شد چی ب چیه

عشق دوران نوجوونی❤️،رفیق روزهای سخت🩶،همسرم💜 چقد خوبه ک تو رو دارم🩷 ک وقتی از تمام دنیا دلم میگیره بغل تو میشه امن ترین مکان دنیا..💙تو باعث میشی نترسم از چیزی...🧡تو تکیه گاه محکمی هستی ک خدا بعد اون همه سختی بمن داد...💛یک عدد درونگرا....مهربون...من نمیتونم بد باشم من کل بدنم قلبِ💔 خواننده خیییلی خاموش🫠

اولا بعد یک هفته اصلا دماغ ادم مشخص نمیشه کارش چجوریه دوما وقتی طی کردی نباید پول اضافه میدادی میگف ...

من که پنجاه میلیون ندادم چک و چونه زدیم اینقدر 5 میلیون بیشتر دادم ولی کلا برای یک دکتر خیلی زشته اینجور حرف عوض کردن