2777
2789
عنوان

وای بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 21 پست
اخه دوتا پزشک رفتم اونم فوق تخصص گفتن لزومی نداره بخاطر اعصابته نمیدونم والا ب خانوادم میگم میگن هیچ ...

والا نمیدونم چی بگم،به نظرم سونوگرافی باید می‌نوشت،چون دکترها معمولا برای اطمینان این کار و میکنن...شما هم فکر بد نکن،انشاالله که چیزی نیست،توکل به خدا کن...

عقل فرمانروای من است...
والا نمیدونم چی بگم،به نظرم سونوگرافی باید می‌نوشت،چون دکترها معمولا برای اطمینان این کار و میکنن... ...

میدونی من از این میترسم ک دو طرف زبونم اخرشا..انگار جوشه نمیدونم نزدیک دندون عقل شما ندارین؟ من میگم شاید همه دارن

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

میدونی من از این میترسم ک دو طرف زبونم اخرشا..انگار جوشه نمیدونم نزدیک دندون عقل شما ندارین؟ من میگم ...

نه عزیزم ندارم،ببین چایی،قهوه ای یا یه چیز داغ نخوردی،چون باعث به وجود اومدن التهاب یا همین جوش ها میشه...

عقل فرمانروای من است...
نفهمیدم منظورتون گلم 

ما یک اختلال داریم اسمش خودبیمار انگاری هست و شخص همش فکر می کنه مریض هست در صورتی که همه شواهد نشون میده سالم هست 

حقیقتش خودم هم این اختلال رو دارم اما خفیف و مزمن شده 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

اره دقیقا  

عزیزم برو دکتر بگو برات سونوغددلنفاوی سروگردن و تیروئید بنویسه برو سونو و یک دکتر متخصص غدد خوب پیدا کن برو پیشش نگرانم نباش کاش حوصلش بود بگم با افکار مزخرف بیمار گونه مثل افکار شما الان چه بلاهایی سرم اومده،ذهنت رو کنترل کن نکنی دمار از سلامتی و زندگیت در میاره از من گفتن خواهر