2777
2789
عنوان

شوهرم میخواست خودکشی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 37 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرد زندگی نیست با این فقط باید اسیر شی عمرت بره 

هی میبازه میخواد باختشو جبران کنه میره یه ضرر بدتر میزنه عاقل نیست فکر درست نداره 

اگه میخوای باهاش زندگی کنی باید الان جلوشو بگیری دنبال اینکارها نره تعهد بده کل فامیل و بزرگترهارو وارد کار کنی 

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
چطور باید ازش تعهد بگیرم؟؟؟

ببرش دادگاه ازش تعهد بگیر همه هم بزرگاهای فامیل رو در جریان بذار . اگه فقط به تو تعهد بده حرف بزنه فایده نداره دوباره یه مدت دیگه کارشو میکنه

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

سلام عزیزم منم شرایطم‌ مشابه شماس اما من تو عقدم تا‌پیکام بخونی‌متوجه میشی چن بار فرصت دادم و‌وکالت گرفتم ما بعد چندماه دوباره ی‌مبلغی گذاشت منم گفتم فقط طلاق

الان دنبال طلاقیم

اما خیلی التماس میکرد پ گریه ک من ی بار پام لغزیده کمکم کن تو عاشقم نیستی و لم کردی

🥺اما من دوروز بعد عقد خودکشی کرد پاش‌موندم بدهی بالا‌اورد فقط‌گفتم‌ترک‌کنه

داشت خوب پیش میرف‌اما‌دوباره لغزش کرد

شما ک تحربه داری راهنماییم میکنی؟

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
سلام عزیزم منم شرایطم‌ مشابه شماس اما من تو عقدم تا‌پیکام بخونی‌متوجه میشی چن بار فرصت دادم و‌وکالت ...

سلام 

عزیزم منم بی تجربم فقط دارم دست و پا میزنم ک زندگیمو نگه دارم 

سخته بی اعتمادی ، قمار خیلی سخت ترک میشه 

جونتو بردار و فرار کن 🥲

سلام  عزیزم منم بی تجربم فقط دارم دست و پا میزنم ک زندگیمو نگه دارم  سخته بی اعتمادی ، ق ...

این چندماهم ب گفته خودش نرفته

اما انقدر راه هس ک اگ بره متوجه هم نمیشم

منم چون چشمم ترسیده و هی قول داده و رفته از اول خیلی بی‌اعتماد شدمو‌میترسم

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
این چندماهم ب گفته خودش نرفته اما انقدر راه هس ک اگ بره متوجه هم نمیشم منم چون چشمم ترسیده و هی قو ...

باید با مشاوری ک تجربه این چیزا رو داره صحبت کنید من هنوز نتونستم پیدا کنم ولی زندگی با شک ادمو پیر میکنه