2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بیاین خیلی داغونم🫤

600 بازدید | 23 پست

من میخوام برم مسافرت بعد الان یادم افتاد ظاهرم اصلا خوب نیست موهام شلخته و نا مرتب مدلشم افتضاح و کوتاه بلندن بعد ناخنام  داغون و شکسته صورتممم پر جوش 😭‌

چند وقته روحیم خراب شده ولی الان میخوایم بریم سفر تازه اونم تو ایران نیست بعد نمیرسم دیگه کاری انجام بدم به نظرتون خودم حداقل چیکار کنم با موهام ؟؟ میخواستم رنگشون کنم جلوه داشته باشن بخاطر دکلره نذاشتن رنگ کنم 

میترسم اونجا ها مسخرم کنن 😭 دیگه هم تا ۵ سال دیگه نمیرم جایی عکسامم خراب میشن😭😭😭

عزیزم برای جوش هات برو قرص چرک اموکسی کلاو بگیر ۱ هفته ای همش میره روزی ۲ تا صبح و شب بخور 

دوم برای موهات برو قشنگ‌بشور و رنگ کن

حتمان انجام بده و برای ناخنات هم بگبر و یه اندازه کن و لاک بزن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی رنگ ساده بزار خیلی روشن نه 

خوشبختی یعنی پدر و دختر تو یک روز متولد بشن🤩 🥰                                                        ۱۳۹۸/۵/۲۶👧                                                                     ۱۳۷۱/۵/۲۶🧔                                         خیلی دوستت دارم چون باورم کردی 🥰                                         خیلی دوستت دارم چون عاشقم کردی 🥰
عزیزم برای جوش هات برو قرص چرک اموکسی کلاو بگیر ۱ هفته ای همش میره روزی ۲ تا صبح و شب بخور  دو ...

پس فردا پرواز دارم دیشب رفتم رنگ کنم که طرف کار داشت بعد گفت اگه رنگ کنم خوب نمیشه و اینکه باید موهاتو کامل کوتاه کنم بعد رنگ بکنم که کلا معلوم نیس خوب در میاد یا نه خیلی غصه خوردم و اینا جوشامم الان دیگه وقتی نیست 

اگه صورتت همیشه چربه قرص داکسی ساکنین بخور عالیه واسه جوش صورت 

خوشبختی یعنی پدر و دختر تو یک روز متولد بشن🤩 🥰                                                        ۱۳۹۸/۵/۲۶👧                                                                     ۱۳۷۱/۵/۲۶🧔                                         خیلی دوستت دارم چون باورم کردی 🥰                                         خیلی دوستت دارم چون عاشقم کردی 🥰
اگه صورتت همیشه چربه قرص داکسی ساکنین بخور عالیه واسه جوش صورت 

داکسی ساکلین 

پس فردا پرواز دارم دیشب رفتم رنگ کنم که طرف کار داشت بعد گفت اگه رنگ کنم خوب نمیشه و اینکه باید موها ...

نع بخور برای جوش هات عالیه ۱ هفته کامل میشه خوب بشه ولی تو روز اول شاهد تغییر میشه 

خوب برو ارایشگاه دیگه

واسه صورتت  میتونی فشیال کنی حداقل یکم نفس بکشه

بعد با فوم و تونر شستشو و آبرسان صورتتو بهتر کنی 

نع بخور برای جوش هات عالیه ۱ هفته کامل میشه خوب بشه ولی تو روز اول شاهد تغییر میشه  خوب برو ار ...

از امروز اجازه نمیدن برم جاییی همش داشتم گریه می‌کردم چرا من باید اینقد زشت باشم بعد یه فرصت طلایی گیرم اومده اماده نباشم خیلی دارم غصه میخورم 

عزیزم برای جوش هات برو قرص چرک اموکسی کلاو بگیر ۱ هفته ای همش میره روزی ۲ تا صبح و شب بخور  دو ...

برا تجمع کراتین زیر چشم چیزی سراغ نداری ؟ دونه های سفید چربی

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید