2777
2789

البته این مال خیلی وقته جدیدا نیست.

اما خب خودش همیشه میگفت که فکر نکنی اونو بیشتر دوست دارم توهم خیلی دوست دارم. 

قبلا تنها دوست صمیمیم اون بود و تنها دوست صمیمیش من بودم هر روز باهم حرف میزدیم الانم باهم هر روز حرف می‌زنیم اما خب...تا اینکه چند وقت پیش با این دوستش دوست شدم یه جورایی وفهمیدم که اونو خیلی بیشتر از من دوست داره و قبلا تو همه پیام رساناش پیوی منو سنجاق می‌کرد الان امروز فهمیدم منو از سنجاقی درآورده و اونو سنجاق کرده حقیقتا خیلی حسودیم شد😔

نمیدونم چیکار کنم یه هفته پیشم خیلیونارانت شدم بابت این موضوع تا چند روز آنلاین نشدم چون نمیخواستم چشمم بخوره بهشون و دوباره حرص بخورم بعد از چند روز دوستم کلی پیام داد و زنگ زد که چرا نیستی نگرانت شدم و ...اما خب بهش نگفتم بخاطر همینه فقط گفتم یکم اعصابم خورد بود

اما خب چیکار کنم الان دلم خیلی گرفته میتونست با هردوتون دوست باشه مگه خیلی زیاده خیلی از دستش ناراحتم چیکار کنم؟:/

دبیرستانی هستی؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی از نظر فکری بزرگ شدید متوجه میشید که هیچکس هیچکس نمیتونه حالتو خراب کنه منکه کسی نمیتونه حالمو خراب کنه برامم مهم نیست دوست صمیمیم با کسی صمیمی بشه فقط دلم براش تنگ میشه نهایتا الویت خودت و خانوادت باش خودتو با چیزای دیگه سرگرم کن ولی بازم بااین حال میفهمم چی میگی حس بدیه 

سه نفری دوست باشید..  دوستشو بدزد 😄

اتفاقا سه نفری دوست شدیم و یه گروه سه نفره هم زدیم..

با دوستش دوست شدم اما متاسفانه اینم خیلی اونو دوست داره ولش نمیکنه😂😂

چند سالته عزیزم؟  چرا اینقدر وابسته؟  دوست دوسته، شریک زندگیت که نیست  بی خیال

۱۸ ۱۹ سالمه 

میدونم اما خب بالاخره هر آدمی یه دوستی باید داشته باشه منم این تنها دوستمه