2777
2789
عنوان

استخدام اموزش و پرورش

132 بازدید | 13 پست

سلام دوستان گلم کیا امسال ازمون فراگیر شرکت کردن رشته اموزش ابتدایی یعنی برای معلم ابتدایی آزمون دادن و قبول شدن میشه از تجربیاتتون بگید و اینکه چجوری درس خوندید پیشاپیش ممنون از لطف بی کرانتون راستی معلم شدنتون هم تبریک میگم🤩😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انگار اوناییکه قبول شدن یا حداقل یه اطلاعاتی کمی هم دارن تمایلی ندارن بیان اینجا و دانش و اگاهیشون رو به اشتراک بزارن شایدم انقد سرشون شلوغه و درگیره استخدامن نمیتونن بیان نت هرچی که هست من خودم نذر کردم اگه قبول بشم میام همینجا میگم چجور درس خوندم که قبول شدم انشالله هرکیم خوند یه صلوات برای قبولیم بفرسته ممنونش میشم یا حق 

والله من قبولی دبیری سال 98 هستم 

الان سال چهارم است که دبیرم ..

آمدم بگم خیلی تلاش کنید مبادا سرد بشید که کسی بگه پارتی بازی است ..

خدا شاهده که پارتی بازی نیست وگرنه من تو هفت آسمون یک ستاره هم ندارم

والله من قبولی دبیری سال 98 هستم  الان سال چهارم است که دبیرم .. آمدم بگم خیلی تلاش کنید مباد ...

درود برشما ممنون از لطفتون و از انگیزه ای که دادید انشالله سال به سال تو کارتون پیشرفت کنید 

والله من قبولی دبیری سال 98 هستم  الان سال چهارم است که دبیرم .. آمدم بگم خیلی تلاش کنید مباد ...

ببخشید میشه راجع به مصاحبه ای مه رفتید و اینکه با چع لباسی رفتید چادر پوشیدی یا نه و اسم شهرتون هم اگ اشکالی نداره بزارید؟ و اینکه بنظرتون امسال هم ازمون هست برای اموزگار ابتدایی اگ اطلاعی دارید ممنون میشم بگید

ببخشید میشه راجع به مصاحبه ای مه رفتید و اینکه با چع لباسی رفتید چادر پوشیدی یا نه و اسم شهرتون هم ا ...

من استان البرز هستم 

روش مصاحبه کاملا تغييير کرده و تجربه من به کار شما نمیاد .

من خودم چادری هستم 

اما اگر چادری نباشید و فقط حجاب کامل داشته باشید کافی است

2790
2778
2791
2779
2792