وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است. سوره مبارکه أسراء آیه۳۱. امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
من یکی از آشناهام مبتلاست درمان قطعی نداره اما کنترل میشه. اون بنده خدا شیمیایی نمیخوره گیاهی میخوره تحت نظر پزشک طب سنتی
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
از کجا فهمیدی با چ ازمایشی من پسرم ۷ سالشه هی میگ زانوهام درد میکنه خیلی نگرانم بگو چیکار باید بونم
حتی اگر دنیا گلستان شود فرقی ندارد،از ما چیزی دزدیده شد به نامِ جوانی. گاه موسیقی تنها راهِ رفتن است،بی آنکه خانه راترک کنی.. می خندید و در نگاهش غمی می رقصید.. یادم نمیکنی و ز یادم نمیروی یادت بخیر.. کاربر قدیمی هستم و تعلیق شدم. کاربری دست دونفره خانوم مارپل
وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است. سوره مبارکه أسراء آیه۳۱. امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️