2777
2789

کارهام هیچ وقت به چشم مامانم نمیاد 

امروز میخاستم برم کلاس به خاطرش نرفتم و امروز قشنگ 4ساعت براش سبزی پاک کردم درست 4ساعت شد ساعت گذاشته بودم 

روز قبلش هم خونه رو تمیز کردیم خونه هم بزرگه 

برگشته اون روز که خونه رو تمیز کردیم میگه من خیلی دست تنهام هیچکی کمک نمیکنه 😐

نمی‌دونم دیگه چه انتظاری داره 😐😐🍂 هر کاری هم کنم باز ازم راصی نیست 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

عزیزم حق داری 

احتمالا مادرت یک کار خاصی مد نظرش بوده 😅😅 اونو انجام ندادی اینا هم به چشمش نیومده 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حق داری  احتمالا مادرت یک کار خاصی مد نظرش بوده 😅😅 اونو انجام ندادی اینا هم به چشمش نی ...

نه .کلا اینطوریه .منم دست و دلم به کار نمیره دیگه 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

یادمه همیشه هر وقت میخواستیم بریم مسافرت،مامانم لباسای همه مونو از کمدامون درمیاورد و میذاشت تو ساک.یبار میخواستیم یه مسافرت بریم که اون شهر عروسی دعوت بودیم و وسایلمون بیشتر از مسافرتای معمولی بود. من تمام لباسام وسایل آرایش ،اتو مو ،کفش و همممممه چیمو خودم برا اولین بار اومدم گذاشتم کنار ساک که مامانم نخواد زحمت لوازم منو بکشه! بعد اومد شروع کرد به داد و هوار که آرررره من همیشه همه ی وسایلو باید جم کنم!😑😤 هیشکدومتون مسئولیت وسایلاتونو قبول نمیکنییین! خودتون جم کنیین!🤬

اون لحظه اینقد حرصم در اومد که از اون لحظه دیگه هیچوقت خودم وسایلمو جمع نکردم!هیچوقت!

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن