2821
2789
عنوان

نامزدم

232 بازدید | 24 پست

بچه ها منو نامزدم خیلی باهم راحتیم باهم درد و دل میکنیم همیشه 

وقتی می‌فهمه ناراحتم گیر میده میگه بگو 

منم جدیدا تو خونه مون دعوا میشه  و پدر و مادرم سه ماهه ک قهرن و منم همه چیو بهش گفتم 

اعصابم خورد شدنی همه چی رو تعریف میکنم براش 

الان برگشته میگه ناراحت نشیا ولی هیچ نمی‌دونستم بابات اخلاقش اینجوریه منم ی لحظه اعصابم خورد شد یعنی نباید هر چیزی رو پیشش میگفتم ؟ چیکار کنم الان 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وای بیچاره یاد خودم افتادم 

بخاطر همین دهن لقی هام جدا شدیم 

همش تقصیر خودمه همه چی بهش میگفتم 

دقیقا مثل منی منم اخلاق بابام میگفتم بهش حالا جدا شدیم بخاطر اخلاق بابام 

تا کامل نرفتین زیر ی سقف هر چیز شخصی یا خونوادگی رو بهش نگو

من دختر سرزمینم ایرانم ن مذهبی ن باحجاب اما ب تمام خانومای باحجاب احترام میزارم لحظه شماری میکنم برا اون روزی ک همه باهم دست تو دست هم با پوشش اختیاری کنار هم آزادانه راه بریم پوشش آزادانه لختی نیس بانو🙂ینی چادری،چادری بیاد بیرون حجاب اونیم ک حجاب اختیاری میخاد باب میلش بیاد بیرون

یادمه یه روانشناس میگفت هرگز مسائل خصوصی خانوادتونو به شوهرتون نگین!چون همینا باعث میشه در آینده ازتون آتو داشته باشه و یه جایی بهتون سرکوفت بزنه یا با دونستن بعضی چیزا ازتون سواستفاده کنه

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 
نباید میگفتی سرکوفت میشه با ی دوست غریبه درد و دل کن یا اصلا دردودل نکن حتی در مورد خودتم همیشه خ ...

من اصلا این چیزا رو بلد نیستم 🤦 هرچی بد هست از خودمو خانوادم میگم 

بگو منم نمیتونستم اخلاق تو اینطوریه ک درددلامو علیه خودم استفاده میکنی 

خودشو جمع میکنه

ولی در کل اول جنبه وظرفیت طرف مقابلتونو بشناسین بعد در حدود همون ظرفیتش مسائل و باهاشدر میون بزارین 

متواضعانه زندگی کردن بزرگترین شهرت است تو سکوت میکنی اصالتت حرف میزند
2824
2823
2791
2779
2792